Luukku 9: Joulutarina - bileiden parrasvaloissa

Kirjoittanut
Isperia
Tämä on Teppo. Teppo on päässyt takaisin Sibeliustaloon, sillä Finlandia-klubilla on keikka. Sankarimme muistelee lämmöllä viime Frostbiten DesuLoungea ja on täysin omien muistojensa vallassa. Teppo voi jo kuulla korvissaan animejazzin säkeet ja loungessa sorisevan keskustelun: kuinka ihanaa tämä kaikki voikaan olla! Sankarimme suuntaa vauhdilla basson jytkettä kohti.

 

Pettymyksen peltirumpu! Sankarimme on taas ollut ideoineen eksyksissä - ei Finlandia-klubilla olekaan Jouluconin loungea tai iltabileitä, vaan siellä soittaa Marilyn Monroe. Tai Michael, Teppo ei jäänyt selvittämään kuka siellä lavalla kiekuu. Pettymys on sankarillemme kova, ja mieli on selvästi maassa - Tepon jouluisa tapahtuma ei nyt tunnu ottavan tuulta alleen.

 

Kuinka kauan Tepon kantti kestää? Moneenko pettymykseen "sankarimme" vielä törmää, ennen kuin hän saa tarpeekseen? Mihin tämä kaikki päättyy? Tarina jatkuu taas seuraavassa luukussa!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!