Iltabileet tulevat, oletko jo valmis?

Kirjoittanut
Murrmeli

 

Kuva: Tapio Matikainen

DesuLounge

Myös tänä vuonna Frostissa pääsee perjantaina hengailemaan Desu Loungeen ja lauantaina tanssimaan pitkälle yöhön iltabileissä! Tänäkin vuonna perjantai-illasta voi suunnistaa DesuLoungeen. Loungen paikka on tänä vuonna livahtanut kerroksen alemmas ravintola Lastuun, joka tarjoilee juotavaa ja mukavan tilan keskusteluihin viikonlopun alkajaisiksi. Tule siis rauhoittumaan ja keskustelemaan perjantain kunniaksi animejazzin tahtiin.

DesuLounge avautuu ravintola Lastussa klo 20:00 ja hiljenee klo 00:00.

Kuva: Mikael Peltomaa

Iltabileet

Lauantaina päästetään tosissaan höyryjä ja tanssitaan hyvän musiikin tahdissa! Iltabileitä vietetään jo viime vuoden Frostista tutulla Seurahuoneella klo 21.30-02. Bileet löytyvät Seurahuoneen toisesta kerroksesta, jossa tanssitaan, seurustellaan ja nautitaan virvokkeista. Opimme jotain myös viime vuodesta ja liian ahtaista tiloista, eli rauhallisempaa ympäristöä kaipaaville käytettävänä on myös aamiaishuoneena tuttu Hämesali. Tule siis vuoden ensimmäisiin kunnon bileisiin potkaisemaan conivuosi käyntiin! Iltabileiden musiikkitarjonnasta vastaavat tällä kertaa dj:t Jokk ja Movestache.

Iltabileet aukaisevat ovensa Seurahuoneella 21:30 ja sulkevat ne 02:00.

Kommentit

scarletshackles
Pakko sanoa lahtelaisena sen verran, että Seurahuone on tosi ikävä paikka ilmapiiriltään, varsinkin alakerta. Ja myöskin Lahden kalleimpia paikkoja. Yh.
Anonyymi
Ja aivan liian pieni paikka conin kävijämäärän jatkoille... Olisitte pitäneet bileet Metsähallissa :(
Antti "Ana" Myyrä
Hei! Tilaa on käytössä viimevuotista enemmän. Uskomme siis väen mahtuvan paremmin bilettämään tai ihan vain istuskelemaan.
Anonyymi
Varjobileet Metsähallissa, anyone? ;)
Anonyymi
Onko Seurahuoneella järjestetty pukuhuoneet cosplayasun vaihtoa varten?
Antti "Ana" Myyrä
Tällaista ei valitettavasti ole tarjolla. Jos puvun vaihto ei onnistu Sibeliustalolla ennen bileisiin siirtymistä, kannattaa kysyä josko jollain kaverilla olisi majoitus ko. hotellissa ja puvun vaihto onnistuisi täällä. Ymmärrämme että nämä vaihtoehdot eivät ihan kaikille toimi, ja olemme pahoillamme tästä.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!