Meidokahvilan haku on taas auki!

Kirjoittanut
Noredo

Desuconin työvoimahaku on jo kovassa vauhdissa, joten onkin korkea aika aloitella kesän meidojen ja butlerien etsintä! Meidokahvilan haku on auki 1.2-15.2 ja haun tulokset julkaistaan ennen työvoimahaun päättymistä, voit kuitenkin joka tapauksessa hakea vaikka heti myös muihin tehtäviin, lisää infoa työvoimahausta löydät Työvoimaksi? -osiostamme.

Valokuva talven 2017 meidokoulutuksesta. Kuvan ottanut Harri Länsipuro
Kuva talven 2017 meidokoulutuksesta. Kuvan ottanut Harri Länsipuro.

Kun haet meidokahvilaan, huomioithan, että työvuorosi sijoittuu pääasiassa kahvilan aukioloaikoihin. Lisäksi meidoille ja butlereille järjestetään kahvilakoulutus keväällä ennen tapahtumaa Tampereella, sekä Sibeliustalolla Desuconin perjantaina (16.6) ennen conin ovien aukeamista. 

Kuva Meidokoulutuksesta. Kuvaaja Petra Lindström
Kuvaaja Petra Lindström

Tänä kesänä Meidokahvila Mahou no Yumen teemana ovat taikatytöt(ja -pojat)! Haku tapahtuu jälleen perinteisellä sähköposti mallilla, eli voit tehdä täysin vapaamuotoisen hakemuksen ja lähettää sen osoitteeseen noredo@desucon.fi ! Haku päättyy 15.02.2016 klo 23.59.

Vaikka kyseessä on täysin vapaamuotoinen hakemus, muista ilmoittaa ainakin seuraavat tiedot/ vastata seuraaviin kysymyksiin:

  • Nimi
  • Syntymäaika
  • Puhelinnumero
  • Selkeä kokokuva itsestäsi
  • Miksi haluaisit Meidokahvilaan töihin
  • Millainen taikatyttö(tai -poika) sinä olisit?
  • Taito tai kokemus josta voi olla hyötyä työskennellessäsi meidona/butlerina (aikaisempi kokemus meidona olosta, asiakaspalvelutyöstä yms.)
  • Millainen on hyvä meido/butleri?
  • Kerro vapaasti itsestäsi

Kuva Meidokoulutuksesta. Kuvaaja Petra Lindström
Kuvaaja Petra Lindström

Palautetta Desucon Frostbiten Meidokahvilasta voit antaa kävijäkyselyssä

Huomioithan että tapahtuma on K18, joten myös työvoiman tulee olla täysi-ikäisiä. Henkilötietojasi käsitellään meidohaussa Kompassin rekisteriselosteen mukaisesti.

Kommentit

Anonyymi
Olis hauska idea, jos jokaisen meidon meidoprofiilissa lukisi lemppari taikatytöt tai pojat tai lemppari taikatyttö tai poika sarjat

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!