Remmit valtaavat Sibeliustalon, liity mukaan!

Kirjoittanut
Kira

Hei hoi armas coniväki!

Tammikuun Frostbiten päätteeksi julkistettiin tulevan Desucon-tapahtuman kunniavieras, ääninäyttelijä Yuuki Kaji. Desucon tulee olemaan Kajin ensimmäinen matka länsimaihin, joten haluamme luonnollisesti tehdä vieraan matkasta mahdollisimman mieleenpainuvan.

Sattumoisin Kajin kenties kuuluisimman sarjan, superhitti Shingeki no Kyojinin (Attack on Titan) animesovitus jatkuu viimein tänä keväänä ja pyörii vielä kesän Desuconin aikaan. Sarjasta tutut remmiuniformut ovat näkyneet tiheään myös Suomen coniskenessä, joten parhaan mahdollisen ajoituksen kunniaksi järjestämme Desuconiin SnK-cosplaytempauksen!

Jos sinulla on olemassa SnK-uniformucosplay kesän Desuconiin mennessä, pue se yllesi, kun tulet seuraamaan Kajin omaa puheohjelmaa, joka starttaa heti coniperjantaina klo 18:30, noin puoli tuntia avajaisten jälkeen. Desuconin kunniavierastiimi pitää tempauksen salassa Kajilta itseltään, ja yllätys paljastetaan vieraalle puheohjelman aikana. Tempauksen tavoitteena on hauskalla tavalla osoittaa vieraalle, kuinka suosittu hän Suomessa on ja miten hyvin suomalaiset animenkatsojat ovat animesta ajan tasalla. Lisäksi tulokset myös mitä luultavimmin taltioidaan jossain muodossa, joten olisi suotavaa, että tempaukseen osallistuvat tulevat istumaan Pääsalin permantoon yläparvien sijaan.

Vaikka tempaukseen voi osallistua myös conin henkilökunta, sen toteutus lepää pitkälti teidän rakkaiden kävijöidemme harteilla. Toivottavasti mahdollisimman monella olisi siis SnK-univormun mentävä aukko vielä conin cosplaysuunnitelmissaan ensimmäiselle conipäivälle. Nyt jos koskaan on hyvä syy hypätä valtavirtavillitykseen mukaan, niin saamme tehtyä Kajin ensimmäisestä Euroopan-matkasta entistä ikimuistoisemman. Täytetään Sibeliustalo remmeillä ja katsotaan, saammeko samalla aikaan Suomen suurimman cosplayryhmän!

Kommentit

Anonyymi
Minulla olisi kaksi Kajin ääninäyttelemän hahmon cossia, mutta ei sitten yhtään SNK-cossia.... ;;
Teppo "Isperia" Suominen
SnK-cossi ei tietenkään ole välttämätön, mutta pyrimme saamaan remmiväen yhteen nippuun. Ilmankin voi tietenkin osallistua tempaukseen.

Terveisin,
Teppo 'Isperia' Suominen
Pääjärjestäjä, Desucon
Anonyymi
Entä jos on SNK-univormu, mutta ilman remmejä?
Kaitokun
Monella varmaan on tuo remmiunivormu olemassa, mutta eikös paras tapa osoittaa kunniavieraalle suosiotaan Suomessa olisi pukeutua mahdollisimman moneksi Kaji Yuukin hahmoksi ja näyttää kuinka tietoisia olemme hänen äänirooleistaan.....
Mutta kiva kyllä, että näitä tempauksia järjestetään! :)

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!