Kajille kysymyksiä!

Kirjoittanut
Kira

Kesä tekee lopulta tuloaan, Desucon lähestyy lähestymistään ja Titaanien sodan kakkoskausi pyörii tv:ssä. Odotamme jo innolla sarjan tähden Yuuki Kajin saapumista conimme kunniavieraaksi!

Nyt sinulla on tilaisuus saada Kajilta vastauksia mieltäsi kutkuttaviin kysymyksiin, sillä vieraan haastattelun lomassa kysytään tuttuun tapaan myös yleisökysymyksiä! Voit lähettää kysymyksesi meille tämän lomakkeen kautta. Desuconin kunniavierastiimi käy lähetetyt kysymykset läpi ja poimii sieltä osan mukaan Kajin puheohjelmaan. Kysymyksiä voi lähettää aina 13.6. eli Desu-viikon tiistaihin asti, mutta parhaiten varmistat kysymyksen perillepääsyn toimimalla hyvissä ajoin.

Muistakaa myös, että Kajin ohjelmaan järjestetään SnK-cosplaytempaus! Hyvin on aikaa vielä tehdä kuuluisa remmiasu coniin mennessä!

 

 

Kommentit

Anonyymi
Mikä on Kajin suosikki hahmo, jolle hän on antanut äänensä?
Anonyymi
Mitä mieltä Kaji on Erenin ja Arminin (SNK) suhteesta?
Anonyymi
Ketä ääninäyttelijää pidät esikuvanasi ja miksi?
Anonyymi
Kun olit Shingeki no Kyojinin ääninauhoituksissa, oliko sinulla silloin vielä mitään aavistusta, että kuinka suosittu sarjasta tulee oikeasti tulemaan?
Anonyymi
Voitko kertoa ääninäyttelijän työstä itse studiolla? Miten äänien nauhoitus jaksoihin tapahtuu?
Anonyymi
Miltä tuntui, kun Shingeki no Kyojin-sarja sai jatkoa ja jatkoit täten Erenin roolissa?
Anonyymi
Miksi kaikki laittaa kysymyksiä tänne kommentteihin, vaikka tuolla on ihan selvästi lomake, jolla kysymykset tulisi lähettää...

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!