Kysymyksiä Okamuralle!

Kirjoittanut
ka-ke

Conikansan kaivaessa esiin toista adventtikynttilää sunnuntaita varten kunniavierastiimin tontut ovat täydessä touhussa!

Lauantaina ohjaaja-animaattori Okamura Tensain puheohjelman jälkeen on mahdollisuus udella yksityiskohtia hänen vaikuttavan uransa varrelta. Okamuran Q&A alkaa kello 13:00 pääsalissa, ja tunnin kestävän kyselytuokion aikana juuri sinulla on mahdollisuus kuulla kaikki mitä olet halunnut tietää Kirsin piano-opettajasta Elias Kastisesta tai itäblokin vaikutteista Wolf's Rainin miljöisiin.

Toteuttaaksesi toiveesi, sinun täytyy olla hyvin kiltti ennen conia, mutta myöskin kirjautua sisään desuprofiilillasi ja täyttää kysymyslomake. Vaikka emme rajoita kysymyksien lukumäärää per henkilö, kaikkia kysymystoiveita emme voi luvata toteuttavamme. Suositeltavaa on siis etsiä jokin mielenkiintoinen näkökulma ja muistaa japanilainen hienovaraisuus. Siirry kysymyslomakkeeseen!

Animentäyteistä joulunodotusta toivottaen,

Kunniavierasvastaava tiimeineen

 

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!