Desuloungen uudet kujeet

Kirjoittanut
laitti

Kuva: Tapio Matikainen 

Vanha tuttu Desulounge löytyy jälleen kerran Desucon Frostbitesta! Tällä kertaa Desulounge järjestetään coniperjantaina klo 19 - 24 Sibeliustalon ravintola Lastussa. Desuloungessa kuullaan ensimmäistä kertaa kevyttä puheohjelmaa, jota pääsee seuraamaan vaikkapa desudrinkin kera. Loppuillasta pääsee rentoutumaan myös livemusiikin parissa, kun lavan ottavat haltuun kolme eri musiikkikokoonpanoa soittaen loungen tunnelmaan sopivaa musiikkia. Mikäli ei kuitenkaan halua seurata ohjelmaa, vaan vaikka vain jutella coniseuransa kanssa, Lastu laajenee myös Metsähallin puolelle, jossa on varattu tilaa istuskeluun ja drinkkien nauttimiseen. 

19.00 - 21.00 Puheohjelmat
Puheohjelman esiintyjät ja ohjelmanumerot julkistetaan pian!

21.00 Tiia "Falanukki" Rantanen
Mistä kaikki alkoi? -pianosovituksia
Tervetuloa kuuntelemaan melankolisista melodioista koostettuja pianosovituksia 2000-luvun alun sarjoista, peleistä sekä elokuvista. Mistä kaikki alkoi? on nörttivuosieni alkulähteiltä koostettu musiikkikokonaisuus, jonka tarkoituksena on ennen kaikkea herätellä muistoja rakkaista sarjoista sekä tarjota rauhallinen tauko conin vilinästä.

22.00 Vera "Vepstrouble" Konttinen ja Felix Rydman
Moikka! Olemme kaverukset lukioajoilta, teimme tuolloin paljon kouluun liittyviä musiikkiprojekteja ja keikkoja yhdessä. Minä, Vera tai tuttavallisemmin Vepsu, näin ilmoituksen esiintyjähausta Frostiin, ja päätin, että kyllä tuonne täytyy läpällä hakea. Ja sain Felixin tietysti puhuttua juoneen mukaan. Eikä mennyt kuin yksi simsalabim ja tässä sitä ollaan, kovaa vauhtia tulossa Frostbite 2018 lounge-esiintyjäksi!  Ei, mutta olen jo jonkin aikaa unelmoinut omasta musiikkiesityksestä conissa, ja nyt se unelma toteutuu. Hieman jännittävää! Tarjoamme teille laulun ja syntetisaattorin voimin rennon meiningin pienoisanimekonsertin, jossa on toivottavasti kappaleita moneen makuun. Frostissa nähdään! n_n

23.00 HotAnimeBoyz
HotAnimeBoyz-trio, VV (@RedlBoy), Kauri (@betterbye) ja Riku (@Rikhart), musisoi perjantai-illan DesuLoungessa tarjoten tunnelmallista animesarjoista sekä -elokuvista tuttua musiikkia akustisella otteella.

Tervetuloa siis viettämään rauhallista chillailua desuloungen drinkkien ja musiikin parissa!

Eikä ole Desuconia ilman iltabileitä! Desucon Frostbiten iltabileet järjestetään jo kesällä tutuksi tulleella Möysän Musaklubilla conilauantaina klo 20 - 02. Lisää infoa iltabileistä tulossa lähiaikoina. ☆

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!