Desucruise palaa! Perjantain Desulounge pidetään Vesijärvellä risteillen

Kirjoittanut
Ana

Toistaiseksi viimeinen DesuCruise seilattiin M/S Silja Symphonyllä vuoden 2014 elokuussa. Tämän jälkeen olemme saaneet ajoittain tiedusteluja josko aika olisi kypsä perinteen elvyttämiseen. Täysin muista tapahtumista irrallista Itämeren asiattominta animetapahtumaa emme ole ainakaan tällä hetkellä palauttamassa, mutta juhlavuoden kunniaksi DesuCruise palaa kesän Desuconiin! Conikansalla lastattu M/S Vellamo lähtee Sibeliustalon vierestä Lahden satamasta perjantaina klo 19.30 ja palaa satamaan kolmisen tuntia myöhemmin. Laivan palattua iltaa on myös mahdollista jatkaa laivalla.

Risteilyn ajoittumisesta suoraan Desuloungen ajalle voisi seurata aikatauluhankaluuksia, jonka vuoksi Desulounge järjestetään risteilyllä! Luvassa on Frostista tuttuun tapaan niin puheohjelmaa kuin musiikkiakin, sekä tietysti hauskaa yhdessäoloa nykyisten ja uusien conituttujen kanssa, tarjoiluita unohtamatta. Cruisen ohjelma julkistetaan hiukan lähempänä tapahtumaa.

Mukaan DesuCruiselle mahtuu tällä kertaa 100 henkeä. Paikkansa mukaan pääsee varaamaan lauantaina 12.5. klo 18 alkaen! Koska laivan varaaminen ei ole ilmaista, perimme osallistujilta 5 euron risteilymaksun, joka maksetaan lippujen tapaan Desukaupassa. Kuten lipunmyynnissäkin, voi kerralla hankkia maksimissaan 5 paikkaa. Koska haluamme rajata risteilyn osallistujat tapahtuman kävijöihin, ei DesuCruiselle ole mahdollista osallistua pelkällä risteilymaksulla vaan osallistujalla on oltava Desuconin ranneke.

Tämänvuotisen auringonlaskun voi nähdä laivalta, Desusään salliessa. (Kuva: Tapio Matikainen)

Illan aikana voi yllättää nälkä ja keskeltä Vesijärveä ruoan etsiskely voi ilman harppuunaa tai kalastusverkkoa olla hankalaa. Tämän vuoksi risteilylle on mahdollista tilata mukaan myös erillinen risteilymenu! 30-35 euroa kustantava juhlamenu ei luonnollisesti ole pakollinen ostos, mutta halukkaille tämä tarjoaa oivan mahdollisuuden hoitaa myös perjantain ruokailu ohjelmaa missaamatta. Olemme menun tarkemmasta sisällöstä ja tilausmahdollisuudesta erikseen yhteydessä yli 2 viikkoa ennen tapahtumaa Cruiselle lipun ostaneihin.

Desuconin 10-vuotisjuhlaconiin on aikaa enää hiukan yli kuukausi. Liput Suomen animetapahtumien lippulaivaan voit hankkia jo nyt verkkokaupastamme ja varsinaiseen laivaan ensi viikon lauantaina 12.5. klo 18 alkaen!

Kommentit

Anonyymi
Jos ostaa lauantaina lipun tuonne, niin voiko esim. Maanantaina ostaa ruokailun, tai vasta sitten kun selviää mitä menussa on?
Antti "Ana" Myyrä
Hei! Sokkona ruokailua ei tarvitse ostaa. Yritämme saada menun tiedot sivuille vielä ennen risteilyvarausten aukeamista, mutta viimeistään tieto tulee kun risteilyn varanneet asiasta tiedustelun mailitse. Maanantaina ehtii siis vielä mainiosti pohtia ruokailuaan.
Anonyymi
Kiitoksia vastauksesta!
Tuo oli hyvä tietää :)

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!