Adventtikalenterin luukku 1

Kirjoittanut
Renbrandt

Tervehdys hyvät conikävijät!

Avaan nyt virallisesti Desuconin adventtikalenterin. Noin.

Kulunut vuosi on ollut Desuconille hyvin tärkeä juhlavuosi, johon on mahtunut huikeasti erilaisia hetkiä. DesuCruisen paluu, erilaiset mahtipontiset avajaisspektaakkelit, mahtavat kunniavieraat ja laadukkaat puheohjelmat ovat piristäneet toivottavasti itseni lisäksi mahdollisimman montaa conittajaa.

Desucon on jo vakiintunut tapahtuma, jonka kehittäminen on ollut viimeisimpinä vuosina paljolti yksityiskohtien hiomista sekä erilaisten tempausten testailua. Koko pakettia ei olla enää lähdetty räjäyttämään vain muutoksen vuoksi ja mielestäni tämä on hyvä. Kysyn kuitenkin nyt teiltä, rakkaat conikävijät:

1) Mitkä pienemmät muutokset/kokeilut ovat viimeisimpien vuosien aikana jääneet positiivisesti mieleen?

2) Miten mullistaisit Desuconia, jos sinulla olisi täysin vapaat kädet?

On aina mielenkiintoista kuunnella erilaisten ihmisten ajatuksia menneestä ja tulevasta. Näistä oivalluksista löytyy usein uudenlaisia ideoita, joita jatkokehittämällä pystymme kehittämään tapahtumaamme. Kuka tietää josko joitain ideoita voitaisiin käyttää jo Frostbitessä? Voit vastata kysymyksiin joko kommentoimalla tätä postausta, tai tweettaamalla #DesuAdventti häsärillä!

Näiden kysymysten lisäksi toivotan kaikille oikein rauhaisaa ja ihanaa joulunodotusta itseni ja muun vastaavatiimin puolesta!  

Renne “Renbrandt” Brandt
Desuconin pääjärjestäjä

PS.

Mikäli olet kiinnostunut yhdistyksemme toiminnasta, olemme järjestämässä ylimääräisen vuosikokouksen sekä Desujoulut lauantaina 15.12.2019

Mukaan pääsee liittymällä yhdistykseemme ( https://desucon.fi/kcs/jaseneksi/ ) jonka jälkeen saat maililla tarkemmat tiedot ajankohdasta ja paikasta. Tämä on oiva väylä tutustua yhdistyksen toimintaan ja katsoa mitä siellä tehdään.

Kommentit

Anonyymi
Enemmän panostusta ihmisten sosialisoitumiselle. Monet tulevat tapahtumaan yksin ja lähtevät yksin, niin että eivät oikein onnistu sosialisoitumaan, vaikka kovasti haluaisivat. Monet meistä animeen vannoutuneista ei vaan uskalla, vaikka näkee paljon suvaitsevaisuutta ja samanmielisiä ihmisiä.

Esimerkiksi jos olisi enemmän ryhmäily leikkejä tai semmosta, joka saisi enemmän vuorovaikutteisuutta. Toki ongelmana on, että desussa käy paljon väkeä. Mutta siitä huolimatta näen, että se olisi jotain..
Anonyymi
Kannatan tätä. Voi olla vaikea toteuttaa mutta jos ohjelmassa olis jonkunlaisia tapahtumia, jossa ihmisiin tutustuminen olisi luontevaa voisi mahdollisesti syntyä uusia ystävyyksiä. Tällaisessa tapauksessa tapahtumasta jäänyt mielikuva olisi myös entistä positiivisempi.

Toki ihmiset voivat yrittää tutustua tapahtumassa ylipäätään ihmisiin mutta harvemmalla se on varmasti kovin luonteva tapa.
Anonyymi
Enemmän live musa ja tanssiesityksiä iltabileisiin!
Anonyymi
Karaoken pitäisi olla oikeasti karaoke, mutta sen sijaan siellä on singstar ja tämän lisäksi, niissä ei lue edes äänteitä, miten lauletaan vaan suoraan japania.. too much.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!