Adventtikalenterin luukku 6: Kartanon mysteeri

Kirjoittanut
JoonasD6

Pistäkää coniin parhaat yllenne, ja ehkä saatte kutsun tärkeään tapaamiseen!

Saamamme tiedon mukaan vuonna 2019 omituinen kartano materialisoituu Sibeliustaloon juuri Desucon Frostbiten aikaan. Sieltä pitäisi löytyä kaikkea, mitä mahtipontiselta ja oudolta kartanolta voisi odottaa: itseään tärkeänä pitäviä rikkaita asukkaita, paljon palvelusväkeä, aivan liian monta huonetta, kalliita huonekaluja, sosiaalisen eliitin vehkeilyä, hulppeita yksityisiä juhlatilaisuuksia, historiallisia salaisuuksia ... ja murha.

Näyttää siltä, että luvassa on paljon selvitettävää ja siihen aikaa vain yksi viikonloppu. Mitä useampi kävijä pääsee auttamaan kartanon mysteerin ratkaisemisessa, sen parempi. Ensin pitäisi vain keksiä, miten lukittuun ja vartioituun rakennukseen päästään sisälle, sillä tavallisella tallaajalla ei ole kartanoon mitään asiaa. Viekas etsivä kyllä keksii keinot. Onnistuuko tapaamisen sopiminen jonkun asukkaan kanssa? Odottaisikohan talon omistaja jo valmiiksi jotakuta? Ottaako takaoven vahti vastaan lahjuksia? Tekaistaanko kutsukortti kartanon juhliin vai olisikohan jollakin ylimääräinen?

Desucon Frostbite 2019 ylpeänä esittää, kaksi vuotta tuotannossa: Escape Room – Kartanon mysteeri.

Lisätietoja aikataulusta ja ilmoittautumisesta julkaistaan myöhemmin.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!