Desucon Frostbite 2019 AMV-kilpailun tulokset ja katsaus kesään

Kirjoittanut
Zenexi

Desucon Frostbite 2019 AMV-kilpailun tulokset, pisteytykset ja voittajaperustelut on julkaistu. Onnea Voittajille!

Kuva: Anu Herrala

Sitten katsaus kesää kohti.

AMV-kilpailun säännöt julkaistaan keskiviikkona 27.2.2019!

Kilpailussa palkitaan jälleen uusia videoita laidasta laitaan, eli päästä luovuutesi valloilleen. Voit halutessasi tehdä ehdotuksia kilpailusta sähköpostitse osoitteeseen amv@desucon.fi. Kesän Desuconin AMV.fi teemana toimii Euroviisut. Lisätietoa AMV.fi'n vuositeemoista löydät AMV.fi'n sivuilta.

Kesän Desuconiin on avoin haku AMV-tuomariksi! Jos sinulla on ollut pieninkään kiinnostus tuomaroida kisassa, nyt on tilaisuutesi lähettää hakemus sähköpostitse osoitteeseen amv@desucon.fi. Kerro vapaasti esimerkiksi miksi haluaisit tuomaroida, mikä editoinnissa / AMV:issa vetoaa sinuun, oletko enemmän katsoja vai editoija, harrastuneisuutesi AMV:den parissa, oletko tuomaroinut aiemmin yms.

Tuomarihaku päättyy 31.3.2019.

Hyvää kevään odotusta kaikille!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!