Tutustu kesän Desuconin oheisohjelmaan ja ota vastaan pelisalin haaste

Kirjoittanut
corbin

Timanttisen puheohjelman, keskustelupiirien ja pajojen lisäksi Desuconista löytyy myös roppakaupalla muuta koettavaa. Pelien saralla voit tutustua konsolipeleihin aina klassikoista uutuuksiin Kongressisiiven pelisalissa, haastaa rytmitajusi - tai vaikkapa kaverit - Metsähallin rytmipelipisteellä tai istahtaa parven Mahjong & Go-pöytien ääreen. Pisteiden vetäjät perehdyttävät sinut pelien saloihin ja vastaavat kiperiin kysymyksiin!

Mahjong & Go: Pelien opettajat ovat paikalla kakkosparvella perjantaina klo 18-00, lauantaina 09-00 ja sunnuntaina 9-17.

Rytmipelipiste: Pelipisteet suljetaan klo 02 ja niille voi palata pitämään hauskaa taas klo 10 aamulla.


Kuva: Matias Tukiainen, Desucon Frostbite 2019


Karaoke
nnälkäisille laulettavaa löytyy niin vanhoista klassikkokappaleista aina hittisarjoihin ja anime-ja pelimusiikkiin. Karaoken löydät toisesta kerroksesta kuvauspisteen viereltä. Yksityisaikoja lauantai-illalle voit varata infotiskiltä lauantaina klo 10:00 alkaen!

Mikäli mielit metsästää aarteita, kannattaa suunnata myyntipöytäsaliin, kirpputorille tai Metsähalliin uudistuneelle taidekujalle

Myyntipöytäsali on avoinna lauantaina klo 10-20 ja sunnuntaina klo 10-16.

Kirpputori on avoinna perjantaina klo 18-22, lauantaina klo 10-20 ja sunnuntaina klo 10-14! Sisäänkäynti kirpputorille tapahtuu 1. kerroksen kautta. Tavaroiden tuonti kirpputorille myyntipöytäsalin kautta.

Taidekuja on avoinna lauantaina klo 10-18 ja sunnuntai klo 10-16.


Kuva: Jenni Suominen, Desucon Frostbite 2019

Kiireen keskellä on myös hyvä hengähtää hetkeksi. Meidokahvila Kira Kira Sakura Cafén kukkaismeidot ja -butlerit palvelevat asiakkaita lauantaina klo 11-21 ja sunnuntaina klo 11-16.

Sibeliustalolta ja sen läheisyydestä löydät hiukopalaa monenlaiseen nälkään.


Kuva: Mira Ojamo, Desucon Frostbite 2019


Osallistu pelisalin Yakuza-haasteeseen

Viime kesän Raketti-ryhmän Pelisali kaappaus epäonnistui kun urheat pokémon-kouluttajat päihittivät Raketti-ryhmän kätyrit ja voittivat kaksintaistelun Giovannin kanssa. Tänä kesänä salissa onkin uusi ryhmä, joka on Kiryu Kazuman johtamana! Mitä Kiryu tekee Pelisalissa ja Miksi Majima on kaikkialla?!

Kiryu on onnistunut hukkaamaan harvinaisen arvokkaan korttikokoelmansa! Kaikki waifut on hukassa! Jos löydät conialueelta näitä kortteja, nappaa itsestäsi ja kortista selfie.

Näyttämällä kaikki (15) selfietä pelisalin henkilökunnalle, pääset testaamaan minipelejä, joista voit voittaa hienon palkinnon! Onnea kortinmetsästykseen!

Pelisali on avoinna perjantaina klo 17-03, lauantaina klo 07-03 ja sunnuntaina klo 07-17.

 

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!