Desucon Frostbiten Online-versio hakee ohjelmanpitäjiä

Kirjoittanut
Hoothoot

Tammikuun 2021 lopussa järjestettävän Desucon Frostbiten online-versio hakee ohjelmanpitäjiä ja avaa ohjelmahaun kaikille kiinnostuneille! Ensimmäiset ohjelmapaikat on jo viety joten nyt kannattaa olla nopea ja tarjota omaa ideaansa.

DesucOnline Frostbiten ohjelmaan haetaan sekä etukäteen nauhoitettuja luentoja, studiossa nauhoitettavia luentoja että muunlaista teemaan sopivaa ohjelmaa kuten työpajoja, keskustelupiirejä ja erilaisia visailuita. Luentojen ja keskustelupiirien aiheet keskittyvät animen, mangan ja muun japanilaisen populaarikulttuurin ympärille. Työpajaideaksi sopii vaikka kissankorvien tekeminen tai asiallisten animenaamamaskien luominen.

Kaikenlaiset uudetkin ohjelmatyyppi-ideat otetaan ilolla vastaan eli mikset tarjoaisi vaikka tekemäsi VTuberin videota, (idoli)peligachareaktiovideoita tai animenkatselutuokiota netin kautta laadukkaassa seurassasi.

Tarjoa ohjelmaideaasi osoitteeseen ohjelma@desucon.fi niin jutellaan lisää. Tapahtuman ohjelma julkaistaan tammikuun alkupuolella.

 

 

 

 

 

 

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!