Desucon Frostbite 2022 on peruttu

Kirjoittanut
Desu-kun

Desucon Frostbite 2022 on peruttu – tilalla ei järjestetä etätapahtumaa

Harmillisia uutisia desurintamalta! Desucon Frostbitea ei järjestetä tammikuussa 2022 Lahden Sibeliustalolla, koska maailmantilanteesta talvella 2022 ei ole vielä tarpeeksi suurta varmuutta. Tämänhetkisen tiedon valossa me Desuconin järjestäjät emme pidä livetapahtuman järjestämistä vastuullisena. Myöskään DesucOnline-nimeä kantavaa etätapahtumaa ei järjestetä Desucon Frostbiteä korvaavana tapahtuman kevättalvella 2022.


Desuconin tulevaisuus - Desucon palaa Sibeliustalolle kesällä 2022

Me Desuconissa suuntaamme katseemme nyt vakaasti kohti kesän 2022 Desuconia, joka pyritään ehdottomasti järjestämään ja paluu (uuteen) normaaliin voi alkaa! Huomaathan, että seuraamme viranomaisten tiedotusta ja toimimme viranomaisten antamien ohjeiden perusteella.

Samalla kun vastaavat palauttavat muistiin, miten coneja tehdään pitkän tauon jälkeen, myös uutta verta kaivataan. Ennen kesän tapahtumaa Desuconin vastaavatiimiä täydennetään avointen vastaavahakujen kautta. Nyt jos koskaan kannattaa miettiä, haluaisitko tulla mukaan tekemään Desuconeja!

Kesän Desuconin ohjelmahaku avataan mahdollisimman pian ja cosplaykisoista, taidekujasta ja työvoimahaun alkamisesta tiedotetaan loppuvuodesta 2021. Desuconin vastaavatiimi on myös suunnitellut pienempiä tapahtumia loppuvuodelle 2021 ja alkuvuodelle 2022. Esimerkiksi Halloweenin ja ystävänpäivän tienoilla kannattaa seurata Desuconin Twitteriä, Instagramia ja muita sosiaalisia medioita. Desu-kun saattaa myös hypätä lemmenlaivan kannelle, jos Itämeren vedet lupaavat suotuisia aaltoja.

Tervetuloa uudistuneelle Sibeliustalolle kesäkuussa 2022! Seuraathan tapahtumaa edeltävää tiedotusta!

Nähdään pian!

Lähetä kommentti

Anonyymit kommentit eivät ole sallittuja tähän viestiin. Kirjaudu sisään!