Uuden cosplayvastaavan tervehdys: "Odottavan aika on pitkä"

Kirjoittanut
Desu-kun

DesuWeeniin, kuten Halloweeniin yleensäkin, kuuluu oleellisena osana myös cosplay. Vaikkei tämän syksyn DesuWeenina järjestetäkään kaappicosplaykilpailua, on kesän tapahtuman cosplayrintamalla puhaltamassa melkoinen puhuri. Tapahtuman uusi cosplayvastaava on hypännyt ruoriin ja kurssi kohti kesää on kartoitettu!

"Moikka! Olen Anakichi ja toimin Desussa uutena cosplayvastaavana! Odotan innolla sitä, että pääsen tekemään kisoja ja toivon kovasti näkeväni siellä paljon upeita pukuja! Omaa taustaani voin avata hieman kertomalla, että olen harrastanut cosplayta jo 15 vuotta, sekä toiminut yleisesti eri järjestöjen vastuuhommissa aktiivisesti jo 4 vuotta. Pysytelkää kuulolla, sillä cosplaykisojen päältä puhdistellaan jo Halloweeninkin alla hämähäkinverkkoja pois ja niiden alta saattaa paljastua jotain uutta ja erilaista! :orange_heart::orange_heart:"


Desuconin cosplaykisoista kiinnostuneiden kannattaa seurata silmä kovana tapahtuman sosiaalista mediaa, sillä marraskuun lopulla on tiedossa varmasti jotain, mitä kaikki jo odottavat. 

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!