Uuden ohjelmavastaavan tervehdys: Desucon 2022 ohjelmahaku on nyt avattu!

Kirjoittanut
Desu-kun

Karmaisevaa DesuWeenia! Kurpitsantuoksuinen tapahtuma ei olisi mitään ilman yllätyksiä, joten tässä niistä ensimmäinen.

"Hei!

Olen Meri "uradora" Rajamäki, Desuconin uusin ohjelmavastaava. Kaikenlainen analyyttinen burgerointi on hyvin lähellä omaa sydäntäni ja sen takia arvostan syvästi teitä kaikkia Desun ohjelmanpitäjiä sekä ohjelmien katsojia! Ilman teitä ei olisi Desuconia. Olen itsekin pitänyt noin 8 ohjelmanumeroa eri coneissa. Oma suosikkini omista ohjelmistani on varmaankin "Synkän mielen syöverit - depressio ja ahdistus animessa ja mangassa" tai "Machomiehistä muotimalleihin - JoJo’s Bizarre Adventure ja Arakin taidetyylin kehitys".Koska en ole koronan aikana juuri piirrettyjä katsonut, otan mielelläni vastaan ehdotuksia uusista sarjoista joita alkaa seurata, keskustelua Desusta ja sen ohjelmasta, tai ihan muuten vaan jutestelua. Nähdään Desussa!"

Uuden ohjelmastaavamme myötä pyörähtävät myös kesän 2022 Desuconin rattaat vauhdikkaasti liikkeelle, sillä tämän myötä aukeaa myös ohjelmahaku

Kesän tapahtuman ohjelmakartta julkaistaan maaliskuussa 2022.

 

 

Ohjelmanpitäjäksi Desuconiin? Näin se tapahtuu!

Jos ohjelman pitäminen innostaa, ota yhteyttä osoitteeseen  ja kerro lisää ideoistasi! Kaikkiin sähköposteihin vastataan. Jos vastausta ei kuulu muutaman päivän sisään kannattaa lähettää viesti uudestaan, mielellään jostain toisesta sähköpostiosoitteesta (tai vaikkapa Twitterin kautta tilille @desukun) - on mahdollista, että se on eksynyt roskapostiikansioon tai muuten vain kadonnut matkalla.

Kun tarjoat ohjelmaa, muistathan mainita seuraavat asiat:

  • Ohjelman sisältö 
  • Ohjelman pituus (Tavalliset kestot ovat 60/90min kysymyksineen, mutta erikoistapauksissa poikkeuksetkin sallitaan)
  • Mahdolliset aika- ja toteutustoiveet (kellonajat, ohjelmantoteutusmuoto)
  • Päällekkäisyydet joita haluat välttää

Voit tutustua jo etukäteen seuraaviin ohjeteksteihin:

 

Älä unohda Desuweenin ohjelmaa! 

Conitunnelmaan pääset hyppäämällä mukaan DesuCordin puolelle ja iskemällä käyntiin ohjelmavastaavamme kuratoiman soittolistan DesuWeen-henkisillä ohjelmilla.

Kello 15:00 Desuconin Youtube-kanavalla pyörähtää käyntiin Upseerin ja Herrasmiehen tähdittämä "Yelling at Birds Part 2 the Remix". Viime vuonna Upseeri ja Herrasmies kävivät linnustamassa Hatoful Boyfriend -pelissä ja päätyivät kirjaston Nagekiin. Koska mikään ei ole näille miehille tarpeeksi, palaavat he lintumetsälle jälleen. Kuka onkaan tämänkertainen sydämen valittu?

Sunnuntaina kello 14:00-15:00 DesuCordissa voit myös esittää polttavimmat kysymyksesi liittyen Desuconiin "Q&A: Kysy mitä vaan, vastaamme mitä vaan"-chatissa. Oletko aina halunnut tietää jotain Desuconista, sen tekemisestä tai mistä tahansa muusta? Kaikki tämä selviää DesuCordissa.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!