Liput viimeiselle Cruiselle nyt myynnissä!

Kirjoittanut
niidel

Liput maailmankaikkeuden näiltä näkymin viimeiselle DesuCruiselle ovat nyt myynnissä!

Risteilyllä on 18 vuoden ikäraja ja kaikkien tuleekin olla viimeistään Cruisen lähtöpäivänä eli 21. elokuuta 2014 vähintään 18-vuotiaita. Tätä ennen 18 - 20 -vuotiaat ovat tarvinneet mukaansa huoltajan, joka on vähintään 30-vuotias. Laivayhtiön muuttuneiden sääntöjen mukaan näin ei enää ole. Jos siis 18-vuotiassyntymäpäiväsi on viimeistään 21. elokuuta, tervetuloa Cruiselle!

Myös lipunmyyntikuviot ovat hieman muuttuneet viime vuosista. Vanhan mallin mukaista on se, että paikat Cruiselle myydään edelleenkin hyteittäin ja hyttiin mahtuu 4 ihmistäKun siis ostat Cruisepaikan (Desukauppaan tästä!), varaat paikat itse asiassa 4 ihmiselle! Nykykäytännön mukaisesti Cruise maksetaan heti verkkopankissa, mikä tarkoittaa, että tililtäsi lähtee 4*99 e = 396 euroa. Kyni siis kaverisi jo tänään.

Hytin ostava henkilö toimii hytin esimiehenä. Lähetämme seuraavien viikkojen aikana hytin esimiehelle sähköpostitse linkin lomakkeeseen, johon hytin esimies merkitsee kaikkien hytissään olevien nimet, syntymäajat sekä puhelin- ja sähköpostiosoitteen.

Mitä tuolla hinnalla sitten saa?

  • Hytin,
  • Buffet-illallisen,
  • Aamiaisbuffetin,
  • Todella epäsovinnaista ja asiatonta ohjelmaa,
  • Vielä asiattomampaa seuraa; sekä
  • Äärimmäisiä kokemuksia elämän äärirajoilta! (=Ruotsista)

Olen ollut mukana jokaisella Cruisella, eikä koskaan ei ole kaduttanut (paitsi jokaisena Cruise-aamuna)!

PS. jos haluat manageerata risteilyäsi ihan itse, pelkkään ohjelmaan oikeuttavat liput tulevat myyntiin ensi viikolla.

Kommentit

Anonyymi
Olikos jo saatavilla niitä vain ohjelma -lippuja?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!