VIIMEINEN DesuCruise seilaa Helsingistä Tukholmaan 21.-23. elokuuta!

Kirjoittanut
Japsu

Cruise-anekiAnimekansan risteily DesuCruise seilaa Silja Symphonylla Helsingistä Tukholmaan viimeisen kerran! Risteily lähtee torstaina 21. elokuuta kello 17:00 Helsingin Olympiaterminaalista ja palaa samaan paikkaan lauantaina 23. elokuuta aamupäivällä.

Mitä tämä höpinä viimeisestä DesuCruisesta oikein on? Valitettavasti luit oikein! Desuconia, DesuTalksia ja DesuCruisea järjestävä Kehittyvien conien Suomi ry päätti vuosikokouksessaan lauantaina 5. heinäkuuta, että vuoden 2014 DesuCruise on tällä erää viimeinen, koska DesuCruise on noin sadan hengen osallistujamääräänsä nähden varsin suuritöinen järjestäjille ja syö siten aikaa ja energiaa Desuconin järjestämisestä. Järjestäjät haluavat keskittyä täysillä tekemään Desuconia, Frostbitea ja DesuTalksia, ja siksi DesuCruisen on aika jäädä historiaan.

Ei anneta kuivien byrokraattien kuivien päätösten kuitenkaan haitata menoa, vaan tehdään viimeisestä DesuCruisesta suorastaan päräyttävän ikimuistoinen!

Hytit tulevat myyntiin torstaina 10. heinäkuuta. Lue lisää risteilystä ja sen taatusti asiattomasta ohjelmasta!

PS. DesuCruisen maskottia Cruise-Anekia ei suinkaan päästetä eläkkeelle, vaan Aneki ottaa komentoonsa Lahden sataman ravintolalaivat ja kylvää niillä kauhua Vesijärven piraattien keskuuteen!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!