Varaa hyttisi 23.7. klo 23:59 mennessä!

Kirjoittanut
Japsu

Ahoi maakravut! Ankara uhkavaatimus mereltä! Juuri saamamme tiedon mukaan DesuCruisen laivayhtiö Tallink Silja haluaa meiltä sitovat hyttitiedot tämän viikon torstaina 24.7. Jos et siis vielä ole varannut DesuCruise-hyttiäsi, tee se heti! Jotta risteilykuutille jää hieman aikaa prosessoida, on takaraja hyttivaraukselle keskiviikko 23. heinäkuuta 2014 kello 23:59. Kertauksena: 4 henkeä/hytti, 99 €/hlö, paras, asiattomin ja ennen kaikkea VIIMEINEN. Varaa hyttisi DesuKaupasta!

PS. Meiltä on kyselty paljon ns. pelkkä ohjelma -lippua, joka on tarkoitettu niille jotka varaavat hyttinsä suoraan Siljalta Desuconin ohi. Tällainen on todellakin tulossa myyntiin Ihan Pian(TM) ja sen hinta on 20 euroa.

Kommentit

Anonyymi
kauan lomakkeen tuleminen sähköpostiin kestää jos huomenna pitäisi olla jo ilmoitettu kaikki hytin asukkaat? varasin hytin tänään eli tuleeko lomake tänään vai huomenna?
Antti "Ana" Myyrä
Hei!

Lomake tulee vasta myöhemmin, eli ei hätää! Takaraja on vain hyttien varaamiselle.
Anonyymi
Onko tarkempaa tietoa milloin "pelkkä ohjelma"-liput tulevat myyntiin ja tuleehan siitä ilmoitus tänne Cruisen sivuille? Hytti ku tuli varattua suoraan Siljalta ihan just koska olemme vaan kaks henkilöä tulossa.. mutta Cruise-ohjelmaan halutaan mukaan!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!