Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Sponsoriksi

Desucon on Sibeliustalossa, Lahdessa 6.6-8.6.2014 järjestettävä animetapahtuma, jonka pääjärjestäjänä toimii Kehittyvien conien Suomi ry.

Tapahtuman sisältö muodostuu luennoista, paneelikeskusteluista, työpajoista, esityksistä sekä muista aktiviteeteista. Kävijäkuntamme koostuu suurimmaksi osaksi 12-30-vuotiaista japanilaisen populaarikulttuurin harrastajista. Kävijöiden kiinnostuksenkohteiden joukosta löytyvät niin anime, manga, cosplay, piirtäminen kuin japanin kielikin. Myös japanilainen musiikki, katumuoti, elokuvat ja perinteinen kulttuuri kuuluvat niihin.

Desuconissa vierailee vuosittain valtava määrä harrastajia. Yleisen viihtyvyyden vuoksi sisäänotettavien ihmisten määrää alettiin vuonna 2011 rajaamaan, ja tapahtumat myydäänkin johdonmukaisesti loppuun jo ennakkoon.

Tapahtumapvm.Kävijöitä
Desucon '09 6.-7.6. 1643
Desucon '10 12.-13.6. 3184
Desucon '11 18.-19.6. 2800
Frostbite '12 14.-15.1. 2600
Desucon '12 8.-10.6. 2900
Frostbite '13 16.-17.2. 2700

Koska olemme pääsymaksullinen tapahtuma, määrät ovat tarkkoja eivätkä esim. yhteenlaskettuja molempien päivien kävijäarvioita. Kesälle 2014 myymme 2900 lippua.

Tarjoamme kaupallisille toimijoille lukuisia erilaisia yhteistyövaihtoehtoja, myyntisalipaikoista web-mainoksiin.

Tapahtuman hinnaston löydätte täältä

Käsityöläispöydät

Käsityöläispöydät ovat tarkoitettu pienille toimijoille, jotka tekevät tuotteensa itse. Käsityöläispöydät sijoittuvat taidekujapöytien ja normaalien myyntipöytien välimaastoon tarjoten mahdollisuuden myydä tuotteita myyntipöytäsalissa halvemmalla pöytähinnalla.

Käsityläispöydän hinta on 100e ja niitä voi ostaa vain yhden per myyjä. Myyntipöytä sisältää yhden pääsylipun Desuconiin myyjälle. Omat rekit ja telineet, jotka vievät lisätilaa ovat kiellettyjä, mutta pöydän taakse saa laittaa omia rakennelmia tilan salliessa.

Ota yhteyttä

Petteri Savolainen, sponsorivastaava
mushi@desucon.fi

Kaikkiin sähköposteihin vastataan. Jos vastausta ei kuulu viikon sisään kannattaa lähettää viesti uusiksi, mielellään jostain toisesta sähköpostiosoitteesta - on mahdollista, että se on eksynyt spämmikansioon tai muuten vain kadonnut matkalla.

Myyntipöytäsali