Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Iltabileet

Kesän Desuconin pääillanvietot järjestetään tällä kertaa lauantaina 6.6 Walimolla, joka on lyhyen kävelymatkan päässä Sibeliustalolta sekä tunnettu myös edellisen kesän bilepaikkana. Osoite on Vesijärvenkatu 25, sijainnin kartalla saa auki tästä. Ovet aukeavat klo 20:00 ja sulkeutuvat klo 2:00, joten juhlivalla conikansalla on aikaa laittaa tanssijalalla koreasti.

Perjantai 5.6. - #DesuLounge

Frostbitesta tutuksi tullut DesuLounge palaa kesäksi Sibeliustalon Finlandiaklubille. Luvassa on jälleen jazz-meininkiä ja pukeutumista.

Koko illan musiikkitarjonnasta ja viihtymisestä vastaavat DJ:t Nixxu ja Kaiku. Luvassa on siis trippi animejazzin ja loungahtavan pelimusiikin ihmeelliseen maailmaan.

Koska lauantain iltabileet on varattu tykittelylle, on DesuLoungen tavoitteena tuoda ihmiset yhteen viettämään hieman rauhallisempaa iltaa ja jatkamaan avauspäivän fiilistelyjä Desudrinkkien ja hyvän seuran parissa. Suit up!

Paikka: Sibeliustalon Finlandia-klubi

Aika: pe klo 20:00 - 0:00

Lauantai 6.6. - Iltabileet!

Perinteiset iltabileet pidetään Wanhalla Walimolla. Tapahtumapaikalle kannattaa saapua kuitenkin ajoissa ryysiksen välttämiseksi ja oman paikan varmistamiseksi. Avaammekin ovet jo tasan klo 20, jolloin kukin ehtii asettua aloilleen ennen h-hetkeä. Paikalla on alkoholitarjoilu, joten bileet ovat K-18.

Paikka: Wanha Walimo (Vesijärvenkatu 25)

Aika: la klo 20:00 - 02:00

 

Iltabileiden aikataulu:

 

20.00

Ovet auki Walimolle

 

21.00

ヒトデ☆アーミー

Hitode☆Army

Hitodearmy

Moi! Olemme viisihenkinen j-poptanssiryhmä ヒトデ☆アーミー (Hitode☆Army). Inspiroidumme idoleista ja taikatytöistä, ja teemme sekä tanssicovereita Youtubeen että esiinnymme tapahtumissa. Olemme aiemmin esiintyneet mm Traconissa ja Popcult Helsingissä, ja saamme nyt iloksemme kertoa, että olemme tulossa Desuconin iltabileisiin uusi show mukanamme! Luvassa on paljon energiaa ja kirakiraa, joten muistathan pakata valotikkusi mukaan! Toivottavasti nähdään Desuconissa! ✧*。

Facebook

Twitter

Youtube

 

 

21.30

Ensilumi x Hagstrøm

Ensilumi

Tropical House, NuDisco, Progressive House

Facebook

Soundcloud

Twitter

 

 

22.20

Movestache & Merō-tachi Studios - AMVDJSET

 

DJ Movestache yhdistää tänä vuonna voimansa erään Suomen tunnetuimman animemusavideoryhmän, Merō-tachi Studiosin kanssa! Luvassa on jotain mitä ei Suomen conien iltabileissä liene ennen nähty, eli täysin AMV-vetoinen setti funkkaavaa ja bassahtavaa anime- ja bilemusaa.

Facebook

Soundcloud

Twitter

Merō-tachi Studios Youtube

 

23.10

All Star Bass

All Star Bass

Subground/Freestyle

 

 

0.00

Friado x SHOK

Friado x SHOK

Bass music - Electro House, Dubstep, Drum'n'bass

Soundcloud

 

 

0.50

Blaztic

Blaztic

House, Electro, Dance

Facebook

Soundcloud

Twitter

 

 

2.00

Ovet kiinni

 

Iltabileiden vastuuhenkilöihin voit olla edelleen yhteydessä osoitteessa bibikset@desucon.fi!

Puolenkuun Pelit
Genrewear
Luca Shop
Urumi