Desuconissa kirpputori, entistä ehompana!

Kirjoittanut
MissAlic3

Metsähallista löytyy tänäkin vuonna kirpputori, jonne voit tuoda myytäväksi tarpeettomat tavarasi tapahtuman ajaksi! Kirpputorilla voit myydä mangaa, animea, figuureja, pehmoleluja, cosplayasuja tai mitä tahansa muuta japanilaiseen populaarikulttuuriin liittyvää, kunhan ne eivät ole piraattituotteita tai taidekujalle kuuluvia. Myyjämme hoitavat tavaroiden näytilleasettelun ja myynnin, eli tavarantoimittajien tarvitsee vain tuoda tuotteensa kirpputorille ja käydä sitten conin lopuksi hakemassa myyntivoittonsa sekä myymättä jääneet tavarat.

Saamamme runsaan palautteen perusteella Desuconin kirpputorin paikkaa on vaihdettu. Kirpputorin löydät nyt toiselta puolelta Metsähallia, Vesijärven puoleisella laidalla! Uudistetun paikan myötä uudistamme myös hieman kirpputorilla kulkua ja sieltä poistumista kontrolloidummin, jolloin ruuhkaisuus vähenee ja asiointi sujuu entistä miellyttävämmin.

Kirpputori on myyjille maksuton palvelu. Desucon ei kerää provikoita tai pöytämaksuja.

Tuotteiden ilmoittaminen kirpputorille aukeaa keskiviikkona 25. toukokuuta kello 17 ja sulkeutuu keskiviikkona 8. kesäkuuta kello 23:59.

Lue lisää kirpputorista!

 

Kuva: Mikael Peltomaa

Kommentit

Anonyymi
Moi nyt tuli epätietoisuus kavereiden kesken, saako kirpputorilla myydä doujinsheja?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!