AMV-kisan tulokset

Kirjoittanut
ToriSohva

Perjantaisessa Desuconin AMV-kisassa tuomaristo ja yleisö palkitsivat jälleen suosikkinsa. Tällä kertaa tuomaristo jakoi palkinnot parhaasta kokonaisuudesta ja pienemmistä osa-alueista. Lisäksi jaettiin kaksi kunniamainintaa ja palkittiin yleisöäänestyksen voittaja. Tuomaristoon kuuluivat Erika "Ekumimi" Laukka, Virve "Superrnaive" Ranta, Hanna "Brokedown" Uutaniemi sekä Väinö "Viconno" Viljanen. Onnea kaikille voittajille ja kunniamaininan saaneille.

  • Paras kokonaisuus, 1. sija: Ascension, tekijänä Whitedex – Mielenkiintoinen, suorastaan hypnoottinen video vahvalla teknisellä osaamisella ja erinomaisella rakenteella.
  • Paras kokonaisuus, 2. sija: Somewhere only we know, tekijänä saizux – Kaunis tarinankerrontavideo, jota on miellyttävä seurata hienovaraisine efekteineen.
  • Paras kokonaisuus, 3. sija: Että Mitähän Vittua, tekijänä Sawnah – Kekseliäs ja hauska video, jonka hyvin toteutetut efektit tukevat tarinankerrontaa erinomaisesti.

Osa-aluepalkinnot:

  • Paras tekninen toteutus: Ascension, tekijänä Whitedex – Erinomaisesti rytmitetty video hyvällä flow'lla. Hyvällä maulla toteutetut tehosteet sopivat erinomaisesti videon tyyliin.
  • Paras tarinankerronta: Somewhere only we know, tekijänä saizux – Rauhallinen ja hyvin tiivistetty tarinavideo, johon on osattu sisällyttää juuri oleelliset osat lähdemateriaalista.
  • Paras hyväntuulinen video: Kesäunia, tekijänä Pakkastassu – Värimaailmaltaan ja tunnelmaltaan kaunis, ajatukseltaan toimiva ja yhtenäinen video, joka on nimensä veroinen.
  • Paras vakavamielinen video: Wisdom, Justice and Love, tekijänä Kira – Vaikuttava ja tunteita herättävä video, joka edetessään rakentaa tunnelmaa ja jännitettä tehokkaasti.
  • Paras toiminnallinen video: Survivors, tekijänä Whitedex – Dynaaminen ja toiminnallinen video, jonka editointi on taitavaa ja rytmitys toimii.

Yleisön suosikki: Että Mitähän Vittua, tekijänä Sawnah

Kunniamaininnat:

  • Ainutlaatuinen rakkaustarina: Ainutlaatuinen, tekijänä Elfeni
  • Yllättävin yhdistelmä: Yuuta tulee ja lyö, tekijänä Korppari

Finaalissa nähtiin seuraavat 25 videota:

Kommentit

Anonyymi
Saisko nää vielä linkitettynä mukaan :) ?

https://www.youtube.com/watch?v=ua5Ts4IHMko

https://www.youtube.com/watch?v=BeUnDSJknyU
Anonyymi
monta videota amv kisaan osallistui ?
Potilas
Tein soittolistat videoista:

Kaikki videot: https://www.youtube.com/playlist?list=PLFNbd_8_Eqr17i7A6UPozFO8RkoIm-XKJ

Palkitut videot: https://www.youtube.com/playlist?list=PLFNbd_8_Eqr31j_KTFxL0z9YiIpzIf_Ul

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!