Lippuja Desuconiin SAA myös ovelta!

Kirjoittanut
Japsu


Kuvaa klikkaamalla DesuKauppaan lippuostoksille! Kuva: Niew Photography

Desucon alkaa ylihuomenna! Lippuja Desuconiin on myyty noin 2 350 kappaletta eli jäljellä on noin 550. Tämä tarkoittaa sitä, että toisin kuin monessa aikaisemmassa tapahtumassamme, lippuja Desuconiin SAA ovelta samaan 31 euron hintaan!

Maksuvälineenä ovella käy vain käteinen, mutta nettikaupastamme lippuja voi ostaa suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla vielä tapahtuman aikanakin.

Ota siis kaverisi mukaan Desuconiin – nyt syyksi olla osallistumatta ei enää kelpaa se, että tapahtuma olisi myyty hetkessä loppuun! Kipin kapin K-... eikun siis Desukauppaan!

Osta lippusi DesuKaupasta
Lue lisää Desuconin lipuista

Kommentit

Anonyymi
Voiko olla kyse siitä, että K-18 lätkästä närkästyneet täysi-ikäiset ovat päättäneet jättää tapahtuman väliin... ?
Anonyymi
Puskaradion perusteella kyse on enemmän majoituksen puutteesta (ja lattiamajoituksen vähyydestä) sekä ohjelman laadusta/määrästä esimerkiksi Frostbiteen verrattuna. Toivottavasti K-18 leima ei tästä syystä poistu ensi vuonna, koska harvan olen siitä kuullut valittavan...
Antti "Ana" Myyrä
Hei,

Olet harvinaisen oikeassa. Toki tarkkaa totuutta kunkin tulematta jättäneen osalta on mahdotonta tietää, mutta peruutettujen lippujen ja saamamme palautteen perusteella juurikin majoituksen puute on ollut merkittävin syy olla osallistumassa tapahtumaan.

Sinällään kehitys etenee, sillä viime kesän Desuconissa oli kävijäkyselymme mukaan alle 2000 täysi-ikäistä kävijää (huomioiden tähän mennessä täyttäneet). Nyt olemme siis tavoittaneet uusia kävijöitä sadoittain, mutta toki myisimme mieluusti enemmänkin lippuja. Nopea loppuunmyynti ei kuitenkaan hyödytä oikein ketään muuta kuin conin talouspuolta, eli kaikilta muilta osin tilanne on melkoisen mainio.

Yst. terv,
Antti Myyrä
Desuconin talousvastaava
Anonyymi
En toisin ihmettelisi, jos Desun suosio alkaa laskea, kun ala-ikäiset ei pääse enään. Olkoon syynä sitten, että se on helpompaa tms. niin minä TIEDÄN ihan hyvin, ettei tämä tunnu muista kivalta.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!