Kirpputorin tavaroiden ilmoittaminen on nyt avoinna!

Kirjoittanut
Japsu

Metsähallista löytyy tänäkin vuonna kirpputori, jonne voit tuoda myytäväksi tarpeettomat tavarasi tapahtuman ajaksi! Kirpputorilla voit myydä mangaa, animea, figuureja, pehmoleluja, cosplayasuja tai mitä tahansa muuta japanilaiseen populaarikulttuuriin liittyvää, kunhan ne eivät ole piraattituotteita tai taidekujalle kuuluvia. Myyjämme hoitavat tavaroiden näytilleasettelun ja myynnin, eli tavarantoimittajien tarvitsee vain tuoda tuotteensa kirpputorille ja käydä sitten conin lopuksi hakemassa myyntivoittonsa sekä myymättä jääneet tavarat.

Tavaroiden ilmoittaminen kirpputorille on juuri avautunut ja sulkeutuu keskiviikkona 8. kesäkuuta kello 23:59.

Lue lisää kirpputorista ja ilmoita tavarasi!

Kuva: Mikael Peltomaa

Kommentit

DesuKisu
En pääse Kirppuun. Tulee Server Error.
Anonyymi
Sama ongelma kuin ylemmällä, kirppu tarjoaa 505 server errorin.
Ginu
En saa tulostettua kirpputori lappuja oikeassa koossa, ne ovat vähän pienempiä. Haittaako se?
Santtu "Japsu" Pajukanta
Hei Ginu,

Emme voi luvata epästandardin kokoisten kirpputorilappujen kelpaavan, mutta viivakoodinlukijat ovat melko anteeksiantavaisia viivakoodin koon suhteen. Lopullisesti tämä selviää vasta tuodessasi tavarat kirpputorille, jolloin tavarat luetaan sisään viivakoodinlukijalla. Kirpputori voi tässä vaiheessa kieltäytyä tavaroista, jotka eivät kelpaa viivakoodinlukijalle.

Ystävällisin terveisin
Santtu Pajukanta
Desuconin markkinointivastaava

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!