Laiva näkyy jo horisontissa, meidot & butlerit saapuvat!

Kirjoittanut
Noredo

Aivan oikein, uudet meidoprofiilit ovat tulleet!
Vuoden 2016 Desuconin Meidokahvila Yume no Umi tarjoaa conikävijöille paikan rauhoittua ja virkistyä ihanien meidojen ja butlerien seurassa. Meidokahvila on Desuconissa auki lauantaina kello 11-21 ja sunnuntaina kello 11-16. Kesän kahvilan ollessa laivasto- ja meriteemainen, muodostavan meidot ja butlerit oman Yume no Umin.

Tutustu meidoihin ja butlereihin!

Onko tuleva coni täynnä ohjelmia joita haluatte käydä kuuntelemassa ja Teitä mietityttää jääkö Meidokahvila käynnille lainkaan aikaa mahdollisen jonotuksen vuoksi? Ei hätää, Meidokahvilaan voi jälleen varata oman risteilyhetkensä! Lauantain aikoja voi varata lauantaina kello 10.00 eteenpäin infossa istuvalta meidolta ja sunnuntain aikoja sunnuntaina samasta paikasta samaan aikaan. Jaossa on useita aikoja pitkin molempia päiviä, joihin voi varata kenet tahansa kyseisellä hetkellä vuorossa olevan meidon tai butlerin. Lisää ohjeita ajanvarauksen käytännöistä saat Desuconin infopisteeltä.
Yume no Umissa voit nauttia aivan erityisistä herkuista, sillä tällä kertaa Meidokahvilalla on oma ruokalista, jonka antimia saa ainoastaan meidoilta ja butlereilta! Lista julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Kuvaaja Daren
Vimppu, Tessa sekä muut meidot ja butlerit toivottavat sinut tervetulleeksi meidokahvilaan! Kuvaajana Daren.

Kommentit

Anonyymi
Tähän alalle ei kaiketi päästetä ihmisiä joilla on asiakaspalvelu kammo yms ongelmia?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!