Cossaajat ja valokuvaajat, ilmoittautukaa photoshooteille!

Kirjoittanut
Japsu

Aikaisempien tapahtumien photoshoottien satoa voit ihastella DesuGalleriassa. Mikael Peltomaan Desucon 2016:ssa ottamassa kuvassa esiintyvät Jatek Cosplay ja Lunatar Cosplay kumpainenkin Red-hahmona Transistor-pelistä.

Cosplay-photoshootit uudistuivat viime talven Desucon Frostbitessä! Sen sijaan, että cossaajat kilpailisivat siitä, kuka saa varattua nopeimmin haluamansa ajat, annamme nyt cossaajien ja valokuvaajien esittäytyä toisilleen ja sopia keskenään photoshooteista. Toisin sanoen sen sijaan, että tarjoamme photoshoot-aikoja, haluamme tarjota cossaajille ja valokuvaajille kanavan löytää toisensa. Palvelu on jatkossakin maksuton kaikille siihen osallistuville.

Photoshoot-ilmoittautumisjärjestelmää on myös kehitetty lisää saadun palautteen perusteella! Voit nyt jo ilmoituksessasi kertoa, minä tapahtumapäivinä olet käytettävissä. Erityisen tärkeää tämä on niille cossaajille, jotka ovat tapahtumassa eri päivinä eri asuissa. Erotat myös tapahtuman viralliset kuvaajat nyt omasta merkistään kuvaajalistauksessa.

Cosplay-photoshoottien haku on parhaillaan avoinna sekä valokuvaajille että cossaajille. Lue siis tarkemmat ohjeet ja lähetä oma ilmoituksesi!

Ilmoittaudu photoshooteille valokuvaajana tai cossaajana…
Lue lisää photoshooteista ja kuvauspisteestä…
Lue lisää photoshoot-uudistuksen taustoista…

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!