Ohjaaja Tensai Okamura Desucon Frostbiteen

Kirjoittanut
Japsu

Pitäkää hatuistanne kiinni, sillä täältä tulee myrskyvaroitus! 26.–28. tammikuuta 2018 järjestettävän Desucon Frostbite -animetapahtuman kunniavieraaksi saapuu nimittäin japanilainen ohjaaja Tensai Okamura!

Okamuran vierailu julkistettiin aivan hetki sitten Desuconin päättäjäisissä. Okamura tunnetaan parhaiten ohjaustyöstään animaatiosarjoissa Darker than Black, Wolf’s Rain ja Ao no Exorcist. Hänen kädenjälkensä näkyy myös Netflix Originals -sarjassa Seitsemän kuolemansyntiä, jonka päähenkilön Meliodasin ääninäyttelijä Yuuki Kaji nähtiin tänä viikonloppuna Desuconin kunniavieraana.

Tensai Okamura AnimeNewsNetworkissa
Tensai Okamura MyAnimeListissä

 

 

Kommentit

Anonyymi
Heips! Onkos tulossa kenties toista kunniavierasta?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!