Lounge ja iltabileet ovat kohta täällä!

Kirjoittanut
Murrmeli

Tapahtumaan on enää joitain päiviä aikaa ja nyt on aika paljastaa millaiset ovat tämän kesän DesuLounge ja iltabileet!

DesuLounge löytyy Frostbiten tavoin Lastun tiloista ja musiikki on vaihtunut kesäisempiin säveliin. Tiedossa siis animesta tuttuja melodioita ja rentoa olemista klo 20-00. Tarjolla myös perinteisesti Desudrinkit.

Iltabileet

Iltabileissä lauantaina saa tällä kertaa tanssia koko yön, kun Mössön (ent. H16 Live Club) tilat ovat varattuina meille aina 02.30 asti. Yökerho Mössö löytyy osoitteesta Hämeenkatu 16, ja se sijaitsee korttelin päässä Seurahuoneelta. Yökerhon tilat vetävät sisäänsä 700 juhlijaa ja ne on varattu pelkästään Desuconin kävijöille koko illaksi (ja yöksi!). Ovet aukeavat klo 20! Kannattaa olla ajoissa, ensimmäisille saapujille pienet yllätykset. Narikan käyttö on euron ja sen voi maksaa myös kortilla.

Vastaavat kävivät ennakkotarkastamassa tilat. Iso screeni, iso peukku!

Puremode

Iltabileissä kannattaa olla ajoissa, sillä varsinainen ohjelma alkaa heti klo 20.30, kun Desuconin iltabileisiin saapuu esiintymään tanssiryhmä PUREmode! Fiiliksen nostattavat kattoon heti kättelyssä Mia, Taha, Linni, Anni sekä uusi jäsen Nana. Street-tyylinen PUREmode virittäytyy Okinawan tunnelmiin ja tarjoilee räjäyttävän kattauksen energisiä tansseja.

Pääkaupunkiseudulla treenaava odottemita-ryhmä on esiintynyt viime vuonna muun muassa Traconin Dance Medleyssa ja cosplayn SM-kisoissa. Desuconissa luvassa on monta kokonaan uutta tanssia, joten paikalle kannattaa saapua ajoissa!

Tutustu PUREmodeen Youtubessa tai seuraa tanssiryhmää Twitterissä, Instagramissa tai Facebookissa @PUREmodeFI, niin saat maistiaisia tulevasta esityksestä.

DJ-esiintyjät

PUREmoden jälkeen lavan ottaa haltuunsa kunniavieraamme Seiji Mizushima, joka tanssittaa juhlijoita DJ-setillään (joka on muuten varsin harvinaista herkkua). Hänet muistetaan vuoden 2013 Desuconista ja 2016 Frostbitestä ja nyt on vuorossa iltabile-esiintyminen. Luvassa tanssittavaa animepainoitteista musiikkia.

Tästä jatkaa tammikuun Frostbitestä tuttu DiskJokk, jolta tiedossa niin j-poppia kuin k-poppia, sekä akiba-keitä! Vanhojen tuttujen kappaleiden lisäksi kuullaan uusia kappaleita, jotka eivät varmasti jätä ketään juhlijoista kylmäksi.

Ei kahta ilman kolmatta! Desuconin iltabileissä on taas luvassa tiukka puolituntinen audiovisuaalista animetykitystä kun DJ-veteraani Movestache ja AMV-kollektiivi Mero-tachi lyövät vielä kerran hynttyyt yhteen AMVDJSETin muodossa Mössön jättiscreeniltä!


AMVDJSETin jälkeen jatketaan Tokion Akihabarassa sijaitsevan MOGRA-animeklubin fiiliksillä Movestachen ja DiscJokkin back-to-back-tykittelyä pilkkuun asti! Kannattaa siis tulla paikalle.

 

Illan alustava aikataulu vielä lyhykäisyydessään:

20:00 - Ovet aukeavat

20:30 - PureMode

21:00 - Seiji Mizushima DJ-set

22:00 - DiscJokk

23:00 - Movestache & Mero-tachi - AMVDJSET 2017

23:30 - DiscJokk + Movestache = Back2Back

02:30 - Valomerkki! Hyvää yötä!

 

Ps: Mössöstä löytyy tilaa myös hengähtämiseen. Kun tanssijalka ei vipata, klubista löytyy hiljaisempi tila istumiseen ja juttelemiseen, jossa myös oma baaritiski. Myös iltabileissä tarjolla tämän kesän Desudrinkit!

 

Kommentit

Anonyymi
Onko Mössössä pukutiloja cossin vaihtoon, vai pitääkö tulla paikalle valmiiksi pukeutuneena?
Selma "laitti" Pietiäinen
Paikka on perinteinen yökerho, joten erikseen pukutiloja ei ole. Vessassa tietysti voi aina vaihtaa vaatteet, mutta varmaan kannattavampaa on vaihtaa bilevaatteet päälle etukäteen. :3

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!