Kesän Desuconin kunniavieraiksi ohjaaja Shinichiro Watanabe ja ääninäyttelijä-laulaja Yui Horie

Kirjoittanut
Ana

 

Desuconin 10-vuotisjuhlavuoden päätapahtuman, kesän Desuconin kunniavieraiksi saapuvat mestariohjaaja Shinichiro Watanabe ja ääninäyttelijätähti Yui Horie! Molemmilla vierailla on sekä pitkä historia jo viime vuosituhannen puolelta animeteollisuuden parista, mutta kumpikin on myös aktiivisesti yhä tekemässä uutta ja luomassa 2020-luvun seuraavia mestariteoksia.

Shinichiro Watanabe on palkittu ja maailmanlaajuisesti tunnettu ohjaaja, jonka uusin työ on länsimaissakin paljon huomiota herättänyt Blade Runner: Black Out 2022. Watanaben uran alkuvaiheillaan luoma Cowboy Bebop on edelleen monien rakastama ja vuonna 2014 julkaistu Zankyou no Terror (Terror in Resonance) keräsi kehuja sekä ajattomuudestaan että myös ajankohtaisten teemojen käsittelystä. Watanaben tarkempi esittely löytyy omalta sivultaan.

Vuonna 1997 seiyuu-työt aloittanut Yui Horie sai uransa toden teolla käyntiin vuonna 2000, kun hänet valittiin huippusuositun Love Hina -mangan animesovituksen päärooliin. Sittemmin Horie on niittänyt mainetta äänellään niin vanhemmissa sarjoissa (mm. Angelic Layer, Fruits Basket, Toradora!) sekä myös uusissa teoksissa (Bakemonogatari, Black Bullet, Shimoneta, Re:Zero). Horie on palkittu työstään ääninäyttelijöiden Seiyuu Awardseissa, joissa hän voitti parhaan sivuosan palkinnon Toradora!-animen roolistaan vuonna 2010. Myös Horien tarkempi esittely löytyy omalta sivultaan.

Desucon toivottaa kesän kunniavieraansa tervetulleiksi ylpeydellä siitä että Suomeen on nykyisin mahdollista saada vuosi toisensa jälkeen todella kovatasoisia vieraita!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!