Liput nyt myynnissä!

Kirjoittanut
ObD

Kesän Desuconin liput ovat nyt myynnissä ja löytyvät verkkokaupastamme!

Liput ovat koko viikonlopun lippuja, maksavat 29 euroa kappale ja niitä voi ostaa maksimissaan 5 kappaletta yhdessä tilauksessa. Yksittäistenkin lippujen osto vain eteenpäin myytäväksi on ehdottomasti kielletty.

Kommentit

Zefroy
Mitä tapahtuu kun ilmoittaa että ei voi luoda maksu tapahtumaa?
Antti "Ana" Myyrä
Hei,

Tilauksia luotaessa lähetämme aina sähköpostin tilauksesta. Lipunmyynnin alkaessa sähköpostin lähetyksen palveluntarjoajallamme oli kuitenkin palvelussaan jotain häikkää, jonka vuoksi osa tilauksista on keskeytynyt virheeseen. Mikäli et ehtinyt vielä maksaa tilaustasi, voit hyvin tehdä tilauksen uudelleen ja maksaa sen.

Mikäli ehdit maksaa tilauksesi ja sait virheen palatessa verkkopankista kauppaan, löytyy lippusi Desuprofiilistasi. Halutessasi voit myös laittaa meille postia osoitteella myynti@desucon.fi, jolloin lähetämme lipun uusiksi myös sähköpostilla. Tuplana ei lippuaan kannata missään tapauksessa maksaa.
Zefroy
kiitos
Anonyymi
Lipunosto innokkuuteeni vaikuttaa se seikka, että onko Desussa enää perinteistä kirpputoria tänä vuonna? En löytänyt siitä mitään mainintaa ainakaan :(?
Anonyymi
Lipunosto innokkuuteeni vaikuttaa se seikka, että onko Desussa enää perinteistä kirpputoria tänä vuonna? En löytänyt siitä mitään mainintaa ainakaan :(?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!