Kesän cosplaykilpailut

Kirjoittanut
riko

Kauan odotetut kesän cosplaykilpailut ovat täällä!

 

Pääsalin lavalla tullaan näkemään säkenöivä Eurocosplay-karsinnat, joiden edustaja pääsee edustamaan Suomea finaaleihin lontooseen! Säännöt voitte käydä lukemassa täältä, ja alkaa päristelemään cosplayta valmiiksi! Luvassa tiukkaa kisaa mahtavilla esityksillä.

Ilmoittautuminen avautuu 15.4. sunnuntaina kello 18.00 ja sulkeutuu maanantaina 30.4., ellei kisa tule täyteen ennen tätä. Ilmoittautuminen tapahtuu erillisellä lomakkeella, joka julkaistaan ilmoittautumisen avauduttua näillä sivuilla.

 

Kesällä nähdään myös aloittelijaystävällisempi Hall cosplay, mutta hieman muutetulla konseptilla - tällä kertaa voit tulla itse osallistumaan Hall cosplayhin infopisteen cosplaypuolella lauantaina kello 10.00 alkaen! Muistakaa myös käydä lukemassa säännöt ennen tapahtumaa Hall cosplay-kisaan liittyen. Jos lava vähäsen jännittää mutta kisainto ei anna periksi, suosittelen osallistumaan Hall cosplayhin ottamaan ensituntumaa cosplaykisoihin!

 

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!