Majoitus Desuconin kautta!

Kirjoittanut
Reggy

Kuten totuttua, tänäkin vuonna Desucon järjestää perinteisen lattiamajoituksen kävijöilleen Lahden messukeskuksen kokoustiloissa  sekä Jalkarannan koulussa. Kesän yllättävän kehnon hotellitilanteen rohkaisemana olemme päättäneet kokeilla myös uutta konseptia ja ottaa käyttöön Pop up -hotellihuoneet Ritaniemenkadun soluasunnoissa, joihin kävijät voivat majoittautua tapahtuman ajaksi perjantaista sunnuntaihin! Telttaa ei siis vielä tarvitse välttämättä pakata mukaan.

Molempien majoitusvaihtoehtojen paikat tulevat myyntiin kuluvan viikon perjantaina 13.4. klo 18:00, joten olethan hyvissä ajoin Desukaupassa. 

Lue lisää Majoitus-sivulta

 

 

Kommentit

Raven
Mistä muuten tämä yllättävä hotellihuoneiden puute johtuu? Yllätyin suuresti, kun ei huonetta hotellista enää saannut.
Anonyymi
Koska samana viikonloppuna on joku uimakilpailuhäppenki.
Anonyymi
Minkäs takia lattiamajoituksen hintaa on nostettu 50% edellisestä?
Anne "Chianne" Valtanen
Hei!

Majoituksen hinta on noussut tilojen vuokrien takia. Desubussi ja pelastuslaitoksen tarkastukset maksetaan myös majoituspaikkojen tuottamilla tuloilla. Aikaisemmin käytetyt edullisemmat majoitustilat olivat kesälle jo varattuja.

Ystävällisin terveisin,
Anne Valtanen
majoitusvastaava
Anonyymi
Itseäkin kiinnostaisi edellisen kommentoijan tavoin kuulla perusteita majoituksen hinnannousulle. Ovatko koulut, joissa majoitus tapahtuu, oikeasti muka kiristäneet taksojaan näin paljon (oletan, että jotain tilavuokraa nekin ottavat?) vai onko tässä vain huomattu, että ihmisten on pakko maksaa mitä pyydetään, kun majoitusmahdollisuuksia on rajallisesti? Alkaa kuulostaa vähän kohtuuttomalta maksaa 15 € per YÖ siitä, että saat nukkua kylmällä lattialla.
Vertti "Werty" Kauhanen
Miksi majoitus ilmottautuminen ei ole auki? Kello löi 18:00
JobbuChan
Vieläkään ei pääse varaamaan majoituspaikkaa. Onko taas teknistä vikaa niinkuin taidekujahaussa?
Anonyymi
Popup-hotellista: kun ostetaan majoitus sieltä, niin ostetaanko siinä koko huone omaan käyttöön vai vain yksi sänky sieltä huoneesta? Ja jos jälkimmäinen niin mitä sille toiselle sängylle tapahtuu?
Anne "Chianne" Valtanen
Hei!

Ostetaan vain yksi sänky. Toinen sänky jää varattavaksi muille kävijöille. Jos olet majoittumassa kavereiden kanssa, voit toivoa pääsyä samaan huoneeseen/asuntoon. Ota silloin yhteyttä majoitus@desucon.fi

Ystävällisin terveisin,
Anne Valtanen
Majoitusvastaava

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!