Majoitus Desuconin kautta!

Majoitus Desuconin kautta!

Kuten totuttua, tänäkin vuonna Desucon järjestää perinteisen lattiamajoituksen kävijöilleen Lahden messukeskuksen kokoustiloissa  sekä Jalkarannan koulussa. Kesän yllättävän kehnon hotellitilanteen rohkaisemana olemme päättäneet kokeilla myös uutta konseptia ja ottaa käyttöön Pop up -hotellihuoneet Ritaniemenkadun soluasunnoissa, joihin kävijät voivat majoittautua tapahtuman ajaksi perjantaista sunnuntaihin! Telttaa ei siis vielä tarvitse välttämättä pakata mukaan.

Molempien majoitusvaihtoehtojen paikat tulevat myyntiin kuluvan viikon perjantaina 13.4. klo 18:00, joten olethan hyvissä ajoin Desukaupassa. 

Lue lisää Majoitus-sivulta

 

 


Kommentit

Mistä muuten tämä yllättävä hotellihuoneiden puute johtuu? Yllätyin suuresti, kun ei huonetta hotellista enää saannut.
Koska samana viikonloppuna on joku uimakilpailuhäppenki.
Minkäs takia lattiamajoituksen hintaa on nostettu 50% edellisestä?
Hei!

Majoituksen hinta on noussut tilojen vuokrien takia. Desubussi ja pelastuslaitoksen tarkastukset maksetaan myös majoituspaikkojen tuottamilla tuloilla. Aikaisemmin käytetyt edullisemmat majoitustilat olivat kesälle jo varattuja.

Ystävällisin terveisin,
Anne Valtanen
majoitusvastaava
Itseäkin kiinnostaisi edellisen kommentoijan tavoin kuulla perusteita majoituksen hinnannousulle. Ovatko koulut, joissa majoitus tapahtuu, oikeasti muka kiristäneet taksojaan näin paljon (oletan, että jotain tilavuokraa nekin ottavat?) vai onko tässä vain huomattu, että ihmisten on pakko maksaa mitä pyydetään, kun majoitusmahdollisuuksia on rajallisesti? Alkaa kuulostaa vähän kohtuuttomalta maksaa 15 € per YÖ siitä, että saat nukkua kylmällä lattialla.
Miksi majoitus ilmottautuminen ei ole auki? Kello löi 18:00
Vieläkään ei pääse varaamaan majoituspaikkaa. Onko taas teknistä vikaa niinkuin taidekujahaussa?
Popup-hotellista: kun ostetaan majoitus sieltä, niin ostetaanko siinä koko huone omaan käyttöön vai vain yksi sänky sieltä huoneesta? Ja jos jälkimmäinen niin mitä sille toiselle sängylle tapahtuu?
Hei!

Ostetaan vain yksi sänky. Toinen sänky jää varattavaksi muille kävijöille. Jos olet majoittumassa kavereiden kanssa, voit toivoa pääsyä samaan huoneeseen/asuntoon. Ota silloin yhteyttä majoitus@desucon.fi

Ystävällisin terveisin,
Anne Valtanen
Majoitusvastaava

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!