Iltabileet

DesuLounge

Desuconin perjantai-iltaa piristää jälleen kerran Desulounge. Coniympäristössä järjestettävässä loungessa pääsee viettämään iltaa rennosti desudrinkkejä siemaillen, conikavereiden kanssa kuulumisia vaihdellen ja loungen rentoa ohjelmaa seuraten.

Ohjelmanpitäjäksi loungeen?

Onko sinulla desuloungeen sopiva ohjelmaidea? Erityisesti lyhyet ja kevyet puheohjelmat sekä rauhalliseen illanviettoon sopivat musiikkiesitykset ovat olleet suosittuja, mutta otamme mielellämme myös uusia ohjelmaideoita vastaan. Lähetäthän ohjelmaehdotuksesi 10.3. mennessä sähköpostilla osoitteeseen iltabileet@desucon.fi.

Iltabileet

Iltabileiden esiintyjähaku on tulilla!

Voitko kuvitella itsesi ravistelemassa Desuconin iltabileitä kesällä 2019? Monelle conikävijälle iltabileet on viikonlopun kohokohta, johon tullaan sekä hyppämään animubiitin tahtiin ja jutustelemaan ystävien kesken desudrinkkejä siemaillen! (^0^)/

Desun iltabileprofiili on freesi ja värikäs ja musiikin on helposti tanssittavaa ja popitettavaa anime/j- tai k-pop teemaista. Koska iltabileet elää kävijöistään, on tärkeintä, että esiintyjä tuntee yleisönsä ja pystyy sen perusteella heittämään piristävää ja tuoretta settiä! Frosti 2019 tapaan valinnat tehdään myös kokonaisfiiliksen perusteella, eli sen perusteella miten esiintyjät sopivat saman illan alle.

Jos toivot ehdottomasti tulla esiintymään, lähetä hakemusta. Jos epäilet settiäsi tai sitä, onko sinusta esiintyjäksi, lähetä siitä huolimatta hakemus ja anna meidän päättää puolestasi! Iltabileet haluaa olla myös esiintyjille hauska kokemus, jossa voi kokeilla uusia niskejä ja esimerkiksi yhteistyötä muiden esiintyjien kanssa.

Hakemukseen on sisällytettävä linkki tyylinäytteeseen.

Iltabiletiimi toivoo, että esiintyjän on mahdollista tuoda omat instrumenttinsa esiintymispaikalle sekä desuloungeen, että iltabileisiin.

HAKEMUS TÄNNE: iltabileet@desucon.fi.

Hakemuksen deadline on 10.3.

 

 

Kysyttävää? Iltabileiden vastuuhenkilöihin voit olla edelleen yhteydessä osoitteessa iltabileet@desucon.fi.