Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

ILTABILEET TEEMANA 100% ANIMEMUSAA

LA 15.6. klo 20:00 - 04:00


Frostin 2019 palautteen kunniaksi kesällä lavalle tuodaan ainakin triplasti ANIMEMUSAA!!  (┛✧Д✧))┛彡 ┻━┻

DJ -lahjakkuuksien lisäksi lavalla nähdään tanssiryhmä, AMVDJ -setti ja livebändi! Olethan siis paikalla todistamassa ennennäkemätöntä (ja -kuulumatonta) animebiittiä ja heittäytymässä tanssilattialle sen hurmoksessa! Yläkerrassa on mahdollisuus jutella ja rentoutua rauhallisemman DJ-musiikin parissa sekä viilentyä terassilla

Iltabileet tapahtuu tuttuun tapaan Musaklubi Möysässä, Hämeenkatu 16, 15110 LAHTI. Etäisyys rautatieasemalta 650 metriä, kauppatorilta 170 metriä.


AIKATAULU:

20:00 OVET AVATAAN
20:30 HotAnimeBoyz
21:30 BLINQShine!
22:00 BLNQ
23:00 AMVDJSET 4.0
23:30 DJ Kehveli & Rustoga
24:30 DJ Movestache
01:30 DJ Yukata
02:30 THMZ
03:30 BACK2BACK (tai valomerkki)
04:00 Bileet sammuuAlakerta:


20:30 - 21:30 HotAnimeBoyz

 Vuoden 2018 Popcult Nightsissa yleisön villinnyt HotAnimeBoyz räjäyttää Desuconin iltabileet tänä kesänä! Luvassa on ennennäkemätön kattaus ikonisimpia animebiisejä kaikilla kolmella kotimaisella eli suomeksi, englanniksi ja japaniksi. Tule pistämään jalalla koreaksi, kun kolme oman elämänsä Shinjiä astuvat sisään robottiin tarjoilemaan juhlakansalle nousevan auringon maan antimia sähköisellä twistillä höystettynä!

 


21:30 - 22:00 BLINQShine!

AquaShine-tanssiryhmä saapuu Desuconin iltabileisiin 7 täysi-ikäisen jäsenensä voimin! Ryhmä esittää LoveLivestä tuttuja tansseja klo 21:30 alkaen. Tulkaa kannustamaan valotikkujen kera, ja vietetään mahtavat iltabileet yhdessä!

 


22:00 - 23:00 BLNQ

Kaikkien imoutojen sankari BLNQ tanssittaa desuyleisöä tänä kesänä valikoimalla 100% animemusiikkia. Luvassa laaja kattaus klassikoita ja uusia yllätyksiä idolimusiikista miekkataiteeseen!

 

23:00 - 23:30 AMVDJSET 4.0

Merō-tachi Studios yhdistää jälleen voimansa DJ Movestachen kanssa, ja heiltä tulee Desuconin iltabileisiin AMVDJSET 4.0! Biisilista koostuu studion jäsenten suosikkianime- ja pelikappaleista, jotka on yhdistetty sulavasti animen menoon ja meininkiin taustavideolla. Iki-ihana viiksiveikko DJ Movestache on ojentanut osaavan kätensä biisimixaukseen ja setin pyörittämiseen. Luvassa taattua laatua

 


23:30 - 24:30 DJ Kehveli & Rustoga

Parivaljakko Dj-Kehveli ja VJ-Rustoga ovat toimineet yhdessä jo pidempään, ja pyöräyttävät audiovisuaalisen setin japanielektroa, anime- ja pelimusiikkia sekä cute-elektroa muutaman muun klassikon ohella. Harrastelija-DJ:nä Kehveli on toiminut jo useamman vuoden ajan ja nyt 2018 syksystä alkaen hän on tehnyt ammattilaisena keikkaa pääkaupunkiseudun baareissa. Rustoga puolestaan on työskennellyt mediasuunnittelijana useamman vuoden ajan.

 


24:30 - 01:30 DJ Movestache

Tämä mies ei enää varmaan esittelyjä kaipaa – Viiksekäs veteraani-DJ:mme on esiintynyt Desuconissa jo kahdeksan vuoden ajan, eikä tänäkään vuonna aio jättää tanssilattialämmitystä asentamatta. Luvassa on puolenyön bailusetin lisäksi ohjelmistoon palaava AMVDJSET-kollaboraatio Merō-tachi Studiosin kanssa, joten viiksiverifioitua bibistelysisältöä on luvassa sekä silmille että korville!01:30 - 02:30 DJ Yukata

Kesän kuumimpien bileiden tunnelmaa saapuu nostattamaan coneista tuttu DJ Yukata! 100% animemusaa, kovimmat remixit klassikoista, menevimmät biisit uutuuksista, taikon pauketta, nostalgiapärinää ja kesäfiilistä! Anime Matsuri on täällä!

 


02:30 - 03:30 THMZ

THMZ palaa kesän lämmön mukana myöskin Desuconin iltabileisiin soittamaan! Viimevuoden coneissa iltabiletiskijukkana, sekä Frostbitessä Loungen tiskijukkana toiminut hyppää taas isommalle lavalle, tuoden mukanaan erittäin meneviä remixejä animesta, touhousta, sekä vocaloideista.

 

 

Yläkerta 20:30 eteen päin:

DJ OSC HOOD ja Kyyhky soittavat vuorotellen.

 

DJ OSC HOOD 

DJ OSC HOOD soittaa vanhaa japanilaista funkia, city popia ja muita Youtuben sivupalkista tuttuja hittigenrejä nousevan auringon maasta. Plastic Love soi ehkä.

 


KyyhkyEi tartte tanssia, puhua tai muutakaan. Seiso, tai istu, tai piiloudu pöydän alle, valinta on sinun. Lauantaina Mössön yläkerrassa luvassa 100% animemusaa.

 

 

Ota yhteyttä:

Kiinnostunut iltabileistä muuten vain vai haluatko esiintymään tulevaisuudessa? Iltabileiden vastuuhenkilöihin voit olla yhteydessä heittämällä mailia iltabileet@desucon.fi. Myös hihasta voi tulla nykäisemään, jos vain saat kiinni! Vaikka olisit hakenut aikaisemmin tuloksetta, se ei missään tapauksessa tarkoita, etteikö kannattaisi hakea uudelleen tai tulla ihan vain jutustelemaan suunnitelmista!