Karaoke

Desuconin yläkeroksen totuttu karaokehuone tulee taas. Tule laulamaan itse, kaverin kanssa, tai ihan kenen tahansa muun paikalle tulleen kanssa! Biisilistaa muuttuu taas hiukan, ohessa se kokonaisuudessaan.

Joukossa on, niin kuin aina, vanhoja tuttuja ja uusia yllätyksiä tämän vuoden hittisarjoista, anime-ja pelimusiikkia laidasta laitaan ja jonkin verran myös englannin-, korean- ja suomenkielisiä kappaleita.

Harjoittele äänesi teräskuntoon(ei pakollista) ja tule laulamaan Desuconin karaokeen!

Karaoken kappalelista ja aukioloajat julkistetaan lähempänä tapahtumaa.

Karaoken yksityisajat

Perjantai- ja lauantai-illalle voi jälleen varata yksityisaikoja, joko 15- tai 30 minuutin aikasloteissa. Varata voi yhdelle ihmiselle tai kokonaiselle ryhmälle, mutta suosittelemme, että 30 minuutin sloteissa laulajia olisi enintään viisi. Perjaintaille aikoja voi varata etukäteen ennen tapahtumaa ja lauantaille tapahtuman aikana infotiskiltä alkaen lauantaina klo 10:00! Tällä kertaa meillä on tarjolla myös aikoja pitkälle yöhön unettomille conikävijöille.

Perjantai-illan ja -yön karaokeajat tulevat varattavaksi lähempänä tapahtumaa.

Karaoketyöntekijät voivat laittaa totuttuun tapaan kappaleet pyörimään tai halutessa myös opastaa laitteiden käytössä.

Ajat annetaan ensimmäinen ajan nappaa-periaatteella, joten nopeus on hyödyksi! Karaokeaikatoiveita saattaa tulla paljon, joten kannattaa laittaa vastausmailiin ensisijainen aikatoive ja toissijainen aikatoive.