Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Karaoke

Desuconin yläkeroksen totuttu karaokehuone tulee taas. Tule laulamaan itse, kaverin kanssa, tai ihan kenen tahansa muun paikalle tulleen kanssa! Biisilistaa muuttuu taas hiukan, ohessa se kokonaisuudessaan.

Joukossa on, niin kuin aina, vanhoja tuttuja ja uusia yllätyksiä tämän vuoden hittisarjoista, anime-ja pelimusiikkia laidasta laitaan ja jonkin verran myös englannin-, korean- ja suomenkielisiä kappaleita.

Harjoittele äänesi teräskuntoon(ei pakollista) ja tule laulamaan Desuconin karaokeen!

Karaoken kappalelista löytyy tämän linkin takaa!

Karaoken yksityisajat

Perjantai- ja lauantai-illalle voi jälleen varata yksityisaikoja, joko 15- tai 30 minuutin aikasloteissa. Varata voi yhdelle ihmiselle tai kokonaiselle ryhmälle, mutta suosittelemme, että 30 minuutin sloteissa laulajia olisi enintään viisi. Perjaintaille aikoja voi varata etukäteen ennen tapahtumaa ja lauantaille tapahtuman aikana infotiskiltä alkaen lauantaina klo 10:00! Tällä kertaa meillä on tarjolla myös aikoja pitkälle yöhön unettomille conikävijöille.

Perjantai-illan ja -yön (22-03) karaokeajat ovat nyt varattavissa! Tarjolla on vielä 15 ja 30 minuutin aikoja väliltä 00.30-02 sekä 02.30-03.

Aikojen varaus tapahtuu laittamalla sähköpostia osoitteella karaoke@desucon.fi. Mukaan viestiin on hyvä laittaa porukkanne nimi sekä puhelinnumero mistä teidät saa tapahtumassa kiinni, jos kysyttävää ilmenee. Samoin mikäli toivotte jotain tiettyä aikaa, on tästä hyvä mainita. Ymmärrättehän kuitenkin ettemme voi varmuudella taata toiveita.

Karaoketyöntekijät voivat laittaa totuttuun tapaan kappaleet pyörimään tai halutessa myös opastaa laitteiden käytössä.

Ajat annetaan ensimmäinen ajan nappaa-periaatteella, joten nopeus on hyödyksi! Karaokeaikatoiveita saattaa tulla paljon, joten kannattaa laittaa vastausmailiin ensisijainen aikatoive ja toissijainen aikatoive.