Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Desulounge coniperjantaina

Sibeliustalon ravintola Lastusta löytyy coniperjantaina uupuneille matkaajille rauhallinen Desulounge, missä pääsee nauttimaan desudrinkeistä sekä leppoisasta ohjelmasta päättyen aina live dj musiikkiin. Tule siis Desuloungeen ja haasta itsesi ja kaverisi Loungen Musavisassa, ihmettele mystistä otakumestaria ja hänen kertomustaan Japanin kulttuurin paremmuudesta tai tule vain chillailemaan siemaillen desudrinkkejä ja kuunnellen Kyyhkyn ja DJ Osc Hoodin rauhallisia sointuja.

Desuloungen aikataulu sekä esiintyjät:19.00
ovet avataan


20.00 Loungen Musavisa

Marko 'Lambda' Göös

Olit sitten yli 900 päivää omaava palkkijumala, tai animea kasuaalisti katsova harrastaja, rakastat varmasti animen musiikkia!

Tule ottamaan osaa loungen musavisaan joko yksin tai kavereittesi kanssa. Visassa keskitytään animesarjojen avauskappaleisiin, joten luvassa on lyhyt, helpohko mutta mielekäs visailu!

21.00 * Japan Number One *

Däbmeister

Däbbistä vaan my fellow kids, otakutoverini ja muut kasuaalit. Nuorten keskuudessa OtakuBoy98:näkin tunnettu legendaarinen otakumestari on tullut viimein kertomaan miksi jokaisen Desuconin kävijän pitäisi kuluttaa vain japanilaista viihdettä ja hylätä lapselliset länsimaiset tapansa. Japani ei ole kulttuurillisesti vain erilainen kuin länsimaat - se on parempi.

Ohjelma keskittyy japanilaisen populaarikulttuurin ylivertaisuuden selittämiseen yksinkertaisille gaijineille. Ohjelma saattaa sisältää huumoria.

22.00 24/7 beats to chill/relax

Kyyhky

Kyyhky soittaa rentoa lo-fi-musiikkia ja 24/7 study beatseja loungessa viihtyville. Kyyhkyn omalle musiikille soittoa ja supportia ovat tarjonneet mm. KickThePj, Miraie ja The Jazz Hop Cafe. Loungeen tulijoiden pitää vain nauttia musasta. Ei tartte tanssia, puhua tai muutakaan. Seiso, tai istu, tai piiloudu pöydän alle, valinta on sinun.

23.00 DJ OSC HOOD ft. Vesijärven aurigonlasku


DJ OSC HOOD soittaa vanhaa japanilaista funkia, city popia ja muita Youtuben sivupalkista tuttuja hittigenrejä nousevan auringon maasta. Plastic Love soi ehkä.