Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Sponsoriksi

Desucon on Sibeliustalossa, Lahdessa 14.-16.6.2019 järjestettävä animetapahtuma, jonka järjestää Kehittyvien conien Suomi ry.

Tapahtuman sisältö muodostuu luennoista, paneelikeskusteluista, työpajoista, esityksistä sekä muista aktiviteeteista. Kävijäkuntamme koostuu suurimmaksi osaksi 18–30-vuotiaista japanilaisen populaarikulttuurin harrastajista. Kävijöiden kiinnostuksenkohteiden joukosta löytyvät niin anime, manga, cosplay, japanilainen musiikki kuin japanin kielikin. 

Desuconissa vierailee vuosittain valtava määrä harrastajia. Yleisen viihtyvyyden vuoksi sisäänotettavien ihmisten määrää alettiin vuonna 2011 rajaamaan, ja tapahtumat myydäänkin johdonmukaisesti loppuun jo ennakkoon. Vanhojen tapahtumien kävijämääriä ja muita yksityiskohtia voi tutkia Historia-sivultamme.  Kesälle 2018 myymme 2900 koko viikonlopun lippua. Kaikki tapahtumamme on rajattu täysi-ikäisille.

Ota yhteyttä

Tarjoamme kaupallisille toimijoille lukuisia yhteistyövaihtoehtoja, kuten myyntisalipaikkoja sekä mainoksia infotauluille, ohjelmalehteen että web-sivustolle.

Tytti Levänen, sponsorivastaava
sponsorit@desucon.fi

Kaikkiin sähköposteihin vastataan. Jos vastausta ei kuulu kolmen päivän sisään kannattaa lähettää viesti uudestaan, mielellään jostain toisesta sähköpostiosoitteesta – on mahdollista, että se on eksynyt spämmikansioon tai muuten vain kadonnut matkalla.

Myyntipöytäsali