Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Majoitus

Järjestäthän hyvissä ajoin itsellesi majoituksen Desuconin ajaksi! Vaikka tapahtuma on ympäri vuorokauden auki, Sibeliustalolla majoittuminen ei ole mahdollista.

 

Pop-up -hotellia ei valitettavasti järjestetä Desuconin ajalle. Siihen aikaisemmin käytetyt tilat ovat myyty uudelle omistajalle, joka ei tälle kesälle niitä pystynyt Desuconille vuokraamaan. Vastaavia tiloja ei ole Lahdesta löydetty.

Desucon järjestää kävijöilleen kuitenkin edullista lattiamajoitusta Lahden yhteiskoululla (Kirkkokatu 2). Majoituspaikka maksaa 11 €/yö/hlö. Retkipatjoja ei ole enää mahdollista vuokrata Desuconin kautta.

Lattiamajoituspaikkojen myynti alkaa maanantaina 23.3. klo 18:00!

 • Jos tapahtuma perutaan koronan takia, saa ostamastaan majoituspaikasta rahat takaisin.
 • Varaus tapahtuu lomakkeen kautta (linkki tulee sivuille myynnin alkaessa), jonka käyttöön tarvitset Desuprofiilin.
 • Lue kaupan ehdot huolellisesti ennen ostoa. 
 • Tilauksen rajoituksena on 5 majoituspaikkaa/tilaus.
 • Majoituspaikan varaamisen yhteydessä on mahdollista toivoa majoitustilaa pelkästään naisille tai miehille. Muuten tilat ovat unisex.
 • Varaamisen yhteydessä on myös mahdollista toivoa myöhempään heräävien ryhmä. Lisätietoa alhaalla.
 • Majoituksen PDF-lippu, jolla kirjaudutaan sisään majoituspaikalla, tulee sähköpostiin sekä Desuprofiiliin.
 • Jos et tarvitse ostamaasi majoituspaikkaa, voit peruuttaa tai myydä sen eteenpäin. Jos myyt paikan, ilmoita uuden majoittujan yhteystiedot (nimi, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite) majoitusvastaavalle. Ilmoitukset tehdään sähköpostitse osoitteeseen majoitus@desucon.fi  

Varaamisen yhteydessä on mahdollista toivoa majoittumistila pelkästään naisille tai miehille (muuten tilat ovat unisex) tai myöhempään heräävien ryhmä. Molemmissa vaihtoehdoissa valinta on sitova eikä ole yökohtainen. Myöhään heräävien ryhmä on tarkoitettu majoittujille, jotka haluavat nukkua pitkään ilman häiriöitä. Silloin majoitustilassa on pysyteltävä hiljaa vähintään klo 8 asti. Klo 10 on herätys kaikissa majoittumistiloissa eli silloin myös myöhään heräävien on noustava.

Majoitustiloina toimivat luokkahuoneet sekä liikuntasali. Majoituspaikalta löytyy pukuhuoneet (myös unisex-pukuhuone) sekä suihkut. Majoittumiseen tarvitset oman patjan, peiton ja tyynyn.

Majoitustilat aukeavat perjantaina klo 18:00.  Tavarat voi kuitenkin tuoda valvottuun tilapäiseen narikkaan klo 16:00 alkaen odottamaan iltaa. Narikka järjestetään vain perjantaina eli loppu tapahtuman ajan tavaroiden säilytys majoituspaikalla tapahtuu omalla vastuulla.

Desubussilla majoituspaikalle pääsee ilmaiseksi tapahtumapaikalta kätevästi ranneketta vilauttamalla (aikataulusta tiedotetaan lisää myöhemmin). Koulun sisäpihalla on maksuttomia parkkipaikkoja, joita saa käyttää omalla vastuulla. 

Majoituspaikan ja Desubussin esteettömyys:

 • Ilmoitathan etukäteen sähköpostilla, jos tarvitset apua majoittumisessa.
 • Toisen ulko-oven luona on pyörätuoliluiska. 
 • Majoitustilat sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Osassa majoitustiloista on kynnykset.
 • Invavessa sijaitsee samassa kerroksessa majoitustilojen kanssa.
 • Pukuhuoneet sijaitsevat alakerrassa. Unisex-pukuhuoneeseen pääsee hissin avulla.
 • Desubussi ei ole esteetön.

Tarkemmat ohjeet majoittumiseen tulee sähköpostitse noin 1-2 viikkoa ennen tapahtumaa.

Jos on jotain kysyttävää, ota yhteyttä osoitteella majoitus@desucon.fi

Lahden yhteiskoulu: 

 

Muut majoitusvaihtoehdot

 

Lue lisää hotellien tarjoamista kiintiöistä ja tarjouksista täältä!

 

Hotelleja Lahdesta löytyy mm. Forenom, Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone, Scandic Lahti City, GreenStar, Patria Hostel, Kauppahotelli Grand, Opiston Kunkku sekä Mukkulan kartano. Lisäksi autollisille kävijöillemme suosittelemme Messilää, hotelli Tallukkaa, Vierumäkeä ja Pajulahtea. Lisää majoitusvaihtoehtoja löytyy myös täältä.

Lisäksi on saatavilla laivamajoitusta ihan Sibeliustalon vierestä! Laivasta löytyy keittiö, sauna, salonki, kabinetti sekä hyvät kansitilat. Lisätietoja voi kysellä puhelimitse 044 075 3000. 

Myös valmiiksi kalustettuja asuntoja on mahdollista vuokrata. Niitä tarjoaa esimerkiksi Lahden Talot.