Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Meido- ja butlerhaku

Desuconin Kahvila etsii jälleen meidoja ja butlereita! Haku tapahtuu Kompassissa yhdessä muun työvoimahaun kanssa. Meido- ja butlerhaku on päättynyt, kiitos kaikille hakijoille!

 

(Desucon 2019 meidot ja butlerit, kuva Mira Ojamo)

 

Desuconissa 2020 Kahvilan teemana on kaikkein parhaat karkit!

Nyt etsitäänkin siis niitä kaikkein makeimpia meidoja ja butlereita. Hakeminen onnistuu Desuconin työvoimahaun kautta Kompassista ja on avoinna samaan aikaan kuin Desuconin muu työvoimahaku.

Huomaathan että kahvilan työntekijöiden työtunnit sijoittuvat suurimmaksi osaksi kahvilan aukioloaikojen sisälle, joten varmistathan että olet näinä aikoina mahdollisimman paljon käytettävissä. Ilmoitathan hakemuksessasi mikäli olet estynyt työskentelemästä la 11-21 tai su 11-16. Toivottavaa olisi myös, että kaikki meidot ja butlerit pääsisivät talvella järjestettävään koulutukseen Tampereelle tai Helsinkiin, sekä tutustumaan Sibeliustalon kahvilaan Desuconin perjantaina (12.6.). Desucon hankkii meidoille mekot ja essut, jotka voi jälkeen päin ostaa itselleen omaksi. Butlereilla toivotaan olevan valmiiksi sopiva asustus omasta takaa, mutta tämä ei ole ehdotonta. Kaikilla ehdoton on kuitenkin siistit kengät jotka jalassa kestää seistä useita tunteja viikonlopun aikana ja joilla ei liukastu keittiössä.

Liitä työvoimahakemuksesi avoimeen osuuteen vapaamuotoinen kuvaus siitä, miksi sinut tulisi valita meidoksi tai butleriksi.

Hakemus on täysin vapaamuotoinen, kunhan siitä ilmenee innostuksesi kahvilassa työskentelyä kohtaan, ja se sisältää selkeän kokokuvan sinusta. Tässä kuitenkin esimerkkikysymyksiä joihin voisit hakemuksessasi vastata:

  • Miksi haluaisit työskennellä meidona/butlerina kahvilassa?
  • Millainen meido/-butler sinä olisit? Huomioithan teeman.
  • Millaista aikaisempaa kokemusta sinulla on mistä voisi olla hyötyä kahvilassa työskennellessä?
  • Millainen on mielestäsi hyvä meido/butler?
  • Millainen olet?/Mitä teet vapaa-ajallasi?/Mikä on lempianimesi?/Mikä on lempikarkkisi?/Jotain muuta itsestäsi?

Otan enemmän kuin mielelläni vastaan kaikenlaisia hakemuksia! Nyt siis olisi hyvä hetki tehdä hakemuksesi videona, diaesityksenä, kuvina, käsinkirjoitettuna, piirrettynä tai muuten mieleenpainuvana. Linkin tuotokseen voit liittää hakemuksen avoimeen osuuteen.

Jos jokin meido- ja butlerhaussa, kahvilassa työskentelyssä tai yleensä kahvilassa askarruttaa, kaikki kysymykset ja ajatukset voi lähettää osoitteeseen nimu@desucon.fi.