Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Iltabileet

Yli kahden vuoden odotuksen jälkeen Lahdessa jysähtää, kun Desuconin iltabileet täyttää Möysän Musaklubin conikansalla, animemusiikilla ja skenen kiistatta kovimmilla esiintyjillä. Iltabileissä on luvassa tuttuun tapaan animebängereitä ja kunnon tamppausta. Mikäli rauhallisempi taustamusiikki on sinun juttusi, suuntaa Möysän Musaklubin sisäpihan uudelle terassille. Ja mikäli rauhallisempi jutustelu kiinnostaa, yläkerta on varattu täysin sille.


Iltabileet järjestetään tuttuun tapaan Möysän Musaklubissa coniviikonlopun lauantaina, Hämeenkatu 16, 15110 LAHTI. Etäisyys rautatieasemalta 650 metriä, kauppatorilta 170 metriä. Iltabileisiin on myös esteetön kulku sisäpihan kautta.


AIKATAULU:

20:00 OVET AVATAAN

Päälava:
20:30 DJ Tabbels
21:30 HotAnimeBoyz
22:30 DJ Movestache
23:00 AMVDJSET: REUNION
23:30 DJ Movestache B2B
00:00 DJ Yukata
01:00 Kyyhky
02:00 Neonya!! Rave Crew
04:00 Bileet sammuu

Terassi:
20:30 DJ OSC HOOD
22:00 Musiikki loppuu
23:00 Terassi kiinni

 

Alakerta:

DJ Tabbels

Akihabaran klubien uumenista inspiraatiota ammentava DJ Tabbels päräyttää tanssilattian täyteen animebängereitä! Pohjattoman levylaukun uumenista löytyy niin originaalit kuin remixitkin, ja tämä energinen setti laittaa tanssijalan vipattamaan~

 

HotAnimeBoyz

Kaksi vuotta sitten kolme työtöntä opiskelijaa vetäytyivät pandemiaa pakoon Puolen metrin vuorille hiljentymään ja etsimään suomenkielisin animemusiikin syvintä olemusta. Nyt he ovat palanneet takaisin Desuconin iltabileiden tanssilavoille tarunhohtoisina paladiineina mukanaan vanhat tutut bängerit (sum mutsis) ja kosolti uusia yllätyksiä! Oletko valmis? Me ei :DDD

 

DJ Movestache x AMVDJSET x B2B

Desucon 2012-2022: Season Finale

DJ Movestachen Desucon-taival on viimein saavuttanut kymmenen vuoden iän, ja luvassa on kauden viimeinen episodi, kun tämä iltabileveteraani soittaa viimeisen Desucon-keikkansa. Mies on ehtinyt järjestää ja soittaa sen verran monissa conibileissä että muisteltavaa riittää animebiiseistä itse kyhättyihin meemeihin jotka kuulostivat ainakin ideatasolla hyvältä.

 

Koska viimeiseen jaksoon tarvitaan aina vanhojen ystävysten lyöttäytyminen yhteen, palaa Merō-tachi Studios tuottamaan AMVDJSET: REUNION -setillä yhteistyöhön Movestachen kanssa. Luvassa on puolituntinen ekskusiivisia animemusiikkivideoita miksattuna livenä lavalla Merojen suosikkikappaleiden tahtiin - luvassa on touhouta, animeteemoja ja bängereitä totta kai!

 

Lopussa kutsutaan muutkin musikantit lavalle ja katsotaan, millaisen musikaalisen läksiäislahjan tulevaisuuden DJ:t antavat eläkepäiville matkaan. Tule siis mukaan täyttämään tanssilattiaa viiksikarvoilla viimeistä kertaa!

 

DJ Yukata


Kuva: Paavo Ylämäki

DJ Yukata tuo jälleen animeremixsettinsä Möysän tanssilattioille! Coneista ja Neonya!! Partysta tuttu DJ tuo virkistävän tuulahduksen uusimpia bängereitä ja kovimpia klassikoita animevisuaaleilla väritettynä kesän kuumuuden ja kaskaiden sirityksen lomaan. Korkkaa siis ramunea terävämpi ja tule mukaan nauttimaan ilotulituksen kaltaisesta showsta!

 

Kyyhky

Kyyhky soittaa animemusaremiksejä ja japanilaista coolia 2-step garagea ja speed garagea pienillä yllätyksillä. Ehkä kuullaan Haruka Kanata, ehkä Pon Pon Pon, riippuen fiiliksestä.

 

Neonya!! Rave Crew

NEONYA!! RAVE CREW tarjoilee loppuillan kovimmat biitit peräti viiden DJ:n voimin! Bilespektaakkelissa ovat mukana DJ:t Aversal, Hexexen, Rassyy, SadeN ja NEKA ja luvassa on lavan täydeltä nopeaa ja värikästä musiikkia J-Coresta Eurobeatiin! 

Neonya!! Party on vuonna 2019 bilekonsepti ja DJ-kollektiivi joka keskittyy hyväntuuliseen ja melodiseen konemusiikkiin painottuen erityisesti japanilaisiin klubisoundeihin.

 

Terassi:

DJ OSC HOOD

Iltabileiden pihalava muuntautuu niin lähelle kasarin taitteen yokohamalaista hiekkarantaa kuin fyysisesti mahdollista. DJ OSC HOOD soittaa kesäistä funkkia, city poppia ja muita helmiä suoraan Japanin aurinkoisimmilta vuosikymmeniltä.

 

Ota yhteyttä:

Kiinnostunut iltabileistä muuten vain vai haluatko esiintymään tulevaisuudessa? Iltabileiden vastuuhenkilöihin voit olla yhteydessä heittämällä mailia iltabileet@desucon.fi. Myös hihasta voi tulla nykäisemään, jos vain saat kiinni! Vaikka olisit hakenut aikaisemmin tuloksetta, se ei missään tapauksessa tarkoita, etteikö kannattaisi hakea uudelleen tai tulla ihan vain jutustelemaan suunnitelmista!