Desulounge

Desulounge järjestetään jo tutuksi tulleella paikalla perjantaina 17.6 ravintola Lastun tiloissa kello 18:30 eteenpäin. Tule mukaan kuuntelemaan puheohjelmaa, haastamaan itsesi WeeaBingossa ja chillailemaan rennon musiikin parissa tai ihan vain juomaan desudrinkkejä sekä hengailemaan Desuloungeen!

 

Desuloungen aikataulu sekä esiintyjät:


18:30 Ovet aukeaa

19:00 Tapahtui viime kerralla: tales from before the plague Teppo ’Isperia’ Suominen
Millaista olikaan coneissa menneeseen aikaan? Miten animea harrastettiin ennen vuotta 2020? Missä sinä olit, kun harrastus oli vielä sosiaalinen? Tule kuulemaan kuinka coniskenen satusetä, Teppo ‘Isperia’ Suominen muistelee millaista elämä olikaan tapahtumissa kultaisella 2010-luvulla.

19:45 #olinchuunibyoo Jussi ’niidel’ Kari
Desuconin kävijät kertovat parhaat kasiluokkalaissyndroomatarinansa Jussi “niidel” Karin 
äänellä. 

20:30 DJ Weeaboomer esittää: WeeaBingo

Mikä sopisi paremmin sunnun- eikun perjantai-iltaan kuin bingo? DJ Weeaboomer on Desuconin uusin vanhin DJ-vahvistus, ja hän tyylinsä mukaan soittaa vähintään vuosikymmenen vanhaa, autenttista animemusiikkia.WeeaBingossa jokainen kilpailija aloittaa bingoruudukko täynnä vanhoja animesarjoja, ja aina kun ruudukossasi olevasta sarjasta tuttu kappale kajahtaa DJ-setin aikana kaiuttimista, ollaan yksi ruksi lähempänä palkintopöytää! Mikäli olet nopea tunnistamaan vanhoja animebiisejä, saatat olla vahvoilla, mutta bingo sopii ihan kaikenlaisille harrastajille Geninistä Hokageen. Toki bingon aikana loungeen voi tulla ihan vaan kuuntelemaan musiikkiakin, mikäli VHS-aikakauden animehitit eivät hirveästi häiritse.


21:30 DJ Kehveli & VJ Rustoga
Animebingon jälkeen DJ Kehveli painaa DJ-deckinsä play-nappulaa ja jatkaa loungen rentoa meininkiä anime soundtrack kappaleilla, pelimusiikkilla, chillstepillä, jazz remixeillä ja japanilaisella pop musiikilla.

0:00 Ovet sulkeutuu

Tabikauppa