Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

DJ-vieras CamelliaDesucon 2023 DJ-vieraaksi tulee huippusuosittu artisti Camellia!

Camellia (joskus Cametek), oikealta nimeltään Masaya Oya, on rytmipelimaailmassa tunnettu säveltäjä, sovittaja ja sanoittaja. Hänen tuotantonsa on painottunut rytmipelimusiikkiin, mutta hän on tuottanut monenlaisia musiikkityylejä, kuten EDM-musiikkia, popia, rockia, metallia, jazzia, chiptunea ja millä ikinä hän haluaakaan eksperimentoida. Omaa tuotantoa hänellä on kertynyt yli 20 albumia eikä tahti ole hidastumassa. Hänen suosionsa rytmipelien pelaajien keskuudessa on Japanin huippua niin Japanissa kuin ulkomailla. Länsimaissa Camellian moni tuntee Beat Saberin musiikkitarjonnasta, puhumattakaan suuresta suosiosta Osu!-rytmipelin yhteisöissä.

Camellian työstä pääset kuulemaan puheohjelmassa perjantai-iltana 16. päivä klo 19-21 yhdessä DJ Genkin kanssa sekä konkreettisesti kuulemaan tietenkin lauantain iltabileissä keskiyöllä 00:00! Lisätietoja iltabileistä sekä muiden artistien aikataulut löydät tästä linkistä.

Camellia kirjoittaa nimikirjoituksia yhdessä DJ Genkin kanssa Metsähallissa lauantaina 17. päivä klo 13:30–14:30. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Nimikirjoituksia jaetaan alustavasti vierasta kohden yksi per henkilö, mutta jonoon saa palata toista nimikirjoitusta varten.

Käy tutustumassa Camellian räjäyttävään tuotantoon Spotifyssa tai Youtubessa!