Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Iltabileet


Kuva: Nyymix

Bileet? Missä ja milloin?

Iltabileet järjestetään 17.6. eli perinteisesti tapahtuman lauantai-iltana klo 20:00-04:00. Tällä kertaa bileet järjestetään Lahden Urheilu- ja messukeskuksen (Salpausselänkatu 7) Lahti Hallissa, johon mahtuu enemmän juhlijoita kuin missään aiemmassa Desucon-tapahtumassa. Matkaa messukeskukselle on Sibeliustalolta puolitoista kilometriä. Keskustasta pääsee kulkemaan bilepaikan läheisyyteen linja-autolla, kävellen matkaa on noin 20 minuuttia. Lippuja on edelleen saatavilla Desuconin verkkokaupassa! Huomioithan, että lipun voi ostaa ainoastaan Desuconin verkkokaupasta. Bileisiin on myös esteetön kulku ja sieltä löytyy pyörätuolikoroke. Bileisiin saa tuoda tyhjän vesipullon ja pienen kameralaukun, suuremmat tavarat jätetään bileiden narikkaan.

Lippujen lunastus

Bilelipun voi vaihtaa bilerannekkeeseen henkilökohtaisesti käymällä joko Sibeliustalon lipunvaihtopisteellä perjantaina 15:30 alkaen lipunvaihtopisteen aukiolon mukaisesti tai Messuhallin pääovilta löytyvällä bilelipunvaihtopisteellä, joka aukeaa 19:00 lauantaina ja on auki bileiden loppuun saakka. Huomioithan, että kävijähintaisen lipun voi vaihtaa bilerannekkeeseen ainoastaan, jos sinulla on Desuconin badge tai ranneke!

Juomaa, ruokaa ja loistetta

Bileistä löytyy animeteemaisia drinkkejä ja koristelua. Neonya!! Partyn merkkaripisteeltä löydät kaikkea kivaa ja värikästä bilemeiningin täydennystä sekä kunniavieraiden levyjä ja tarroja! Maksutapoina kortti ja käteinen. Nälän yllättäessä ruokaa ei tarvitse lähteä etsimään Lahden yöhön, vaan ruokapuolen hoitavat bilepaikalla Malskin bistro ja Japen Grilli. Kesäillasta voit nauttia myös bileiden terassilla! Ruoka- ja drinkkilistat, sekä bileiden pohjakartan löydät tämän sivun alaosasta! Bileissä on myös narikka, joka toimii samoilla säännöillä kuin päätapahtuman narikka. Jos koet tarvitsevasi korvatulppia, muista tuoda omat mukaan.

Illan ohjelmasta vastaa tietenkin huikea kovan luokan kunniavieraiden ja coniskenen artistien tähdittämä esiintyjäkattaus!

Aikataulu

Kello Tapahtuma
20:00 Ovet iltabileisiin aukeavat
20:15 EVERFROST
21:00 DJ Weeaboomerin AMVDJSET
21:45 DJ Tabbels
22:30 ANIMEMEME (saqkiiii!!!! & wasabi) 🇯🇵
23:15 DJ Yukata
24:00 Camellia 🇯🇵
01:00 DJ Genki 🇯🇵
02:00 DJ Akatsuki 🇳🇴
02:45 放課後 RAVE CLUB (THMZ, Rassyy, RonRon & VJ HANAKO 🇯🇵)
04:00 Ovet sulkeutuvat

Kunniavieraat

Camellia

Ulkomailla harvoin keikkaileva Camellia nähdään nyt ensimmäistä kertaa Euroopassa! Rytmipelimusiikista suureen suosioon noussut tuottaja tunnetaan nopeatempoisten ja vaikeiden osu! ja SoundVoltex-kappaleidensa lisäksi myös huikeista remixeistään. Lisäksi hän on tuottanut musiikkia esimerkiksi Vtuber Houshou Marinelle. Camellian settiä pääsee kuulemaan puolenyön tiimoilla. Lue lisää Camelliasta täältä.

 

DJ Genki

DJ Genki palaa Desuconin iltabileisiin! Vuoden 2018 Desucon Frostbitessa DJ Genki toi Möysän musaklubille nopeat biitit ja mahtavan meiningin, ja tällä kertaa pääsemme nauttimaan hänen tuotannostaan entistä isommassa mittakaavassa! Rytmipelien kappalelistoilta tuttu tuottaja on myös säveltänyt animemusiikkia, joista viimeisimmän teema sopii täydellisesti juhlaväelle! Lue lisää DJ Genkistä täältä.

 

Muut esiintyjät

DJ Akatsuki

Norjalainen DJ Akatsuki valaisee tanssilattian tuoreilla anison-mashupilla, odottamattomilla bassodropeilla ja tyylikkäillä genren siirtymillä. Unohtamatta villejä tanssiliikkeitä!
Hän on esiintynyt aiemmin useissa paikoissa Tokiossa, mukaan lukien Club Mograssa ja soittaa laajan valikoiman uusia ja vanhoja anime bängereita.
Hänen suosikkianimensa ovat Gurren Lagann, Kekkai Sensen, Gintama, Kaguya-sama, Vivy ja monet muut. Nähdään bileissä!

 

ANIMEMEME (saqkiiii!!!! & wasabi)

Desuconin iltabileisiin kurvaa Japanista asti kaksi ANIMEMEME-festivaalin DJ:tä, saqkiiii!!!! ja wasabi! Yhdistäen voimansa he viihdyttävät Desun bilekansaa animemusiikilla, cosplaylla ja tanssilla! Saqkiiii!!!! on DJ ja yksi ANIMEMEMEn järjestäjistä. Hän on myös yksi artistijäsenistä METEORA st:ssä. Wasabilta hoituvat sekä DJVJ-hommat että cosplay-esiintyminen. Hän kertoo pitävänsä erityisesti Uta no Prince-sama♪-animesta.

ANIMEMEME on animefaneille suunnattu klubifestivaali, jota järjestetään WORLD KYOTO -klubilla Kiotossa. Kaikki animen, animemusiikin, bileiden ja cosplayn ystävät ovat lämpimästi tervetulleita! Ulkomaalaiset asiakkaat pääsevät sisään ilmaiseksi!

 

EVERFROST

EVERFROST on suomalainen power metalliyhtye, jota inspiroi japanilainen animemusiikki ja estetiikka. Desucon 2023 -iltabileissä EVERFROST esittää Frostbites EP:ltä tuttuja animetunnareita, conikansan rakastamia klassikkobiisejä sekä omaa tuotantoa Winterider albumilta. Tule todistamaan, kun päräytämme vuosikausien kovimmat iltabileet käyntiin heti bileiden alkaessa!

 

放課後 RAVE CLUB

Loppuyön nopeimmat biitit ja animeimmat tykittelyt desukansalle tarjoaa 放課後 RAVE CLUB! Menoa on tarjolla kolmen DJ:n verran, kun THMZ, Rassyy ja RonRon etsivät ystävyyden voimaa dekkien takaa. Tämän kolmikon joukkoon liittyy lisäksi Anikura-virtuoosi VJ HANAKO tarjoamaan conikansalle timanttejakin kovempia visuaaleja! Tällä kokoonpanolla ei hitaita kuulla, vaan loppuun asti painetaan kaasu pohjassa!

 


Kuva: Nyymix

DJ Tabbels

Coneista ja Neonya!! Partystakin tutuksi tullut DJ Tabbels johdattelee conikansan biletunnelmaan levylaukullisella animeremixejä ja originaaleja. Jos et halua päättää iltaasi telemarkein mäkimonttuun, suuntaa nyt nokkasi kohti messuhallia tasajalkaa kuuntelemaan tätä railakasta settiä!

 


Kuva: minapamina

DJ Weeaboomerin AMVDJSET

Täytetään messuhalli AMV:illa ja pistetään jalalla koreasti! DJ Weeaboomer on erikoistunut wanhaan animemusiikkiin ja uusiin konsepteihin – iltabileiden lavalla nähdään show, jonka tekoon kävijätkin voivat osallistua! AMVDJSET on nimensä mukaisesti animemusiikkivideoilla soitettava DJ-keikka, ja AMV:t tulevat tällä kertaa suoraan Desuconin kävijöiltä uudelleen toteutettuina nostalgisisina anime opening -videoina. Imoittautumisaikaa haasteeseen on pidennetty to 8.6. asti, vielä ehdit mukaan!

 


Kuva: Isperia

DJ Yukata

Punaisesta yukatastaan ja coniseteistään tunnettu DJ päräyttää jälleen animemusiikin täyteisen settinsä conikansan kuultavaksi! Yukata vaihtaa sujuvasti genrestä toiseen saaden bilettäjät yllättymään joka kerta. Luvassa on mashuppeja, remixejä, kauden kovimpia openingeja ja uutta omaa animeremixtuotantoa, sekä paljon muuta! Saavu siis nauttimaan visuaaleilla höystetystä setistä, joka räiskyy kuin natsumatsurin kruunaava ilotulitus!

 

Bileiden pohjakartta

Juomalista

Alkoholittomana drinkkinä Velhon Morsian!

 

Ruokalistat 

 

Asia Street Food (Malskin Bistro), sisällä

  • Teriyakihärkää ja riisiä 12€
  • Poke Bowl : 

         Katkarapu tai Vegaaninen No Chicken 10€  

  • Virvoitusjuoma 4€/tölkki

 

 Ruokakärry Japen Grilli, terassilla

Bao Bunit 8€/kpl sisältää:

  • Aasialainen punakaalislaw 
  • Srirachamajoneesi
  • Täytevaihtoehdot: Nyhtökaura tai nyhtökana
  • Virvokkeet 2,00€/kpl

Saatavilla myös vegaanisena!

---

Jos iltabileisiin liittyen tulee jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä osoitteeseen: iltabileet@desucon.fi
tai suoraan vastaavaan: DJ Yukata djyukata@desucon.fi