Iltabileet


Kuva: Nyymix

Desuconin iltabileet järjestetään Lahdessa lauantai-iltana 17.6.2023.

Kesän Desuconin iltabileet nostattavat hellelukemat uusiin ennätyksiin, haihduttaen viimeisenkin vesipisaran desusään sattuessa! Lisätietoja iltabileistä julkaistaan kevään kuluessa.

Suomen animeimpiin bileisiin haetaan animepainotteista musiikkiohjelmaa, joka vetää conikansan tanssilattialle heti illan alusta alkaen aina pikkutunneille asti. Eli mikäli sinulta löytyy säväyttävä show Desuconin iltaa tähdittämään, hae esiintyjäksi iltabileisiin!

Esiintyjähaku

Lähetä avoin hakemuksesi viimeistään 31.3.2023 osoitteeseen iltabileet@desucon.fi.

Hakemuksesta olisi hyvä tulla esiin seuraavat asiat:

- Esiintyjänimi

- Millainen esiintyminen olisi luvassa

- Miksi sopisit esiintymään Desuconiin

- Montako henkeä kokoonpanoosi kuuluu

- Tekniikkatoivelista

- Mihin aikaan haluaisit esiintyä

- Soundcloud/YouTube/Mixcloud/tmv. linkki näytteeseen.

AMV-haaste with DJ Weeaboomer

Avoin haku iltabileiden AMV-ohjelmaan on auki! Waka Wanha DJ Weeaboomer hostaa lavalla DJ-vetoisen AMV-show’n, joka on omistettu menneiden vuosikymmenten animeille ja niistä tutuille biiseille. Haasteen ehdot editoijille ovat seuraavanlaiset:

- Osallistuvan AMV:n (max. 3 videota per osallistuja) tulee olla tehty yhden animen videomateriaaleista,

- Videon kappaleen tulee olla kyseisen animen oma opening/ending-teema tai jotenkin erityisen nimekäs insert-kappale (mielellään alle 2 minuutin versiona), ja

- Valitun kappaleen tulee olla ilmaantunut kyseiseen animeen ensimmäistä kertaa 10+ vuotta sitten, eli viimeistään vuonna 2013.

Siinäpä se! AMV-haasteen ennakkoilmoittautuminen on auki – osallistua voi yksin tai porukalla, ilmoita toivomasi kappale mukaan täyttämällä ennakkoilmoittautumislomake! Ilmoittautuminen ei ole sitova ja se on auki toistaiseksi. Kappaleiden ennakkoon ilmoittamisella vältämme tilanteen, jossa DJ Weeaboomerin videokirjastoon ilmestyy kymmenittäin videoita esimerkiksi samasta Naruton tunnarista.

Videoita voi lähettää lauantaihin 3.6.2023 klo 23:59 asti. Katso täältä tarkat osallistumisohjeet ja lista alustavasti varatuista biiseistä!

---

Jos esiintyjähakuun tai iltabileisiin liittyen tulee jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä osoitteeseen: iltabileet@desucon.fi
tai suoraan vastaavaan: DJ Yukata djyukata@desucon.fi