Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

DJ-vieras DJ GenkiVuonna 2018 Desucon Frostbitessa vieraillut DJ Genki palaa taas!


Genki Hikota, artistinimeltään DJ Genki, on japanilainen klubimusiikin tuottaja, joka aloitti musiikkiuransa vuonna 2009. Hän on erityisen tunnettu Konamin Beatmania IIDX -rytmipelille tekemistään kappaleista, mutta hän on myös tehnyt musiikkia tv-draamojen teemakappaleisiin sekä erilaisiin doujinprojekteihin. Hän työskentelee aktiivisesti HARDCORE TANO*C:n tuotannon parissa.

Sitten viime vierailun hän on julkaissut paljon uutta musiikkia peleihin ja animeen, mukaan lukien super suositun Paripi Koumei -animen soundtrackin.

DJ Genki esiintyy aktiivisesti lavoilla DJ:nä ja luonnollisesti hän nousee lavalle jälleen myös Desuconissa! Tule kuuntelemaan DJ Genkin puheohjelmaa yhdessä Camellian kanssa perjantai-iltana pääsaliin 16. päivä klo 19-21 sekä keikalle lauantain iltabileisiin klo 01! Lisätietoja iltabileistä sekä muiden artistien aikataulut löydät tästä linkistä.

DJ Genki kirjoittaa nimikirjoituksia yhdessä Camellian kanssa Metsähallissa lauantaina 17. päivä klo 13:30–14:30. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Nimikirjoituksia jaetaan alustavasti vierasta kohden yksi per henkilö, mutta jonoon saa palata toista nimikirjoitusta varten. 

Käy fiilistelemässä DJ Genkin musiikkia Spotifyssa ennen Desua!