Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Kunniavieras Kore Yamazaki


Desucon 2023 kunniavieraaksi saapuu mangaka Kore Yamazaki!

Kore Yamazaki on hokkaidolainen mangataiteilija, joka tunnetaan parhaiten vuonna 2014 Mag Gardeninssa julkaistussa "Velhon morsian" -mangasarjastaan (Mahoutsukai no Yome). Suomessa mangaa julkaisee Punainen jättiläinen.

Velhon morsian sai heti ensimmäisen osan julkaisun jälkeen valtavan suosion ja on tähän mennessä myynyt yli 10 miljoonaa kappaletta. Sarjasta tehtiin anime vuonna 2017 ja nyt sitä jatketaan toisella kaudella, joka alkaa huhtikuun 6. päivänä 2023 ja on Euroopassa nähtävillä Crunchyrollissa. Velhon morsian -animesovituksen on tuottanut Twin Enginen tytäryhtiö Studio Kafka. Twin Enginen käsialaa ovat mm. sarjat Golden Kamuy ja Vinland Saga.

Yamazakin muita julkaistuja sarjoja ovat esimerkiksi debyyttisarja Futari no Renai Shoka, Frau Faust sekä tällä hetkellä menossa oleva Ghost and Witch.

Yamazakin puheohjelmaa pääset kuuntelemaan lauantaina 17. päivä pääsalissa klo 11-13! Puheohjelman lopuksi pääsalin isolla kankaalla esitetään myls Velhon Morsiamen uusimman kauden ensimmäinen jakso.
Yamazaki on luvannut kirjoittaa Desuconissa yhteensä 100 nimikirjoitusta, jotka arvotaan ensisijaisesti puheohjelmaan osallistuvien kesken. Lue tarkemmat tiedot arvonnasta uutissivultamme.

Tutustu Velhon morsiamen lumoavaan maailmaan mangan muodossa tai animen kautta Crunchyrollissa! Punaisen jättiläisen julkaisemaa mangaa on saatavilla Desuconin myyntisalissa.