Kunniavieras Kore Yamazaki kirjoittaa Desuconissa 100 nimikirjoitusta

Kirjoittanut
Rindou

Kunniavieras Kore Yamazaki kirjoittaa nimikirjoitustilaisuudessaan yhteensä 100 nimikirjoitusta, ja ne arvotaan ensisijaisesti Yamazakin puheohjelmaan osallistuvien kesken. Puheohjelma pidetään lauantaina 17. päivä klo 11-13 Pääsalissa.

Ohjeet arvontaan osallistumiseen ilmoitetaan Yamazakin puheohjelman aikana, ja arvonta suoritetaan heti ohjelman loputtua. Arvontaan osallistuaksesi tarvitset Desuprofiilin ja verkkoon pääsevän laitteen (esim. puhelin tai tabletti). Tuloksista ilmoitetaan osallistuneille Desuprofiilin sähköpostiin. Voittajilla on tunti aikaa vahvistaa paikka nimikirjoitustilaisuudessa. Lippu on sähköinen ja tulee näkyville Desuprofiiliin paikkaliput-välilehdelle.

Mikäli puheohjelman aikaisesta arvonnasta jää paikkoja lunastamatta, kello 14:30 avataan avoin varaaminen, jolloin loput liput voi napata ilman arvontaa. Tiedotamme, mikäli avoin varaaminen tapahtuu.


Itse nimikirjoitustilaisuus järjestetään lauantaina 17. päivä klo 15–16 Metsähallissa. Huomioithan, että pääsy jonoon on mahdollista vain, mikäli sinulla on arvonnasta saatu sähköinen lippu. Yksi lippu mahdollistaa yhden nimikirjoituksen.

Yamazaki kirjoittaa nimikirjoituksia joko Velhon Morsian -mangapokkareihin (tulee tuoda itse) tai tilaisuudesta saatavalle postikortille. Vaikka siis pokkaria ei olisi mukana, et jää ilman nimikirjoitusta. Velhon morsian -mangaa on myynnissä Desuconissa myyntisalissa.


Myös DJ-vieraamme Camellia ja DJ Genki pitävät yhdessä nimikirjoitustilaisuuden, ja se järjestetään Metsähallissa lauantaina 17. päivä klo 13:30–14:30. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Nimikirjoituksia jaetaan alustavasti vierasta kohden yksi per henkilö, mutta jonoon saa palata toista nimikirjoitusta varten.

Lähetä kommentti

Anonyymit kommentit eivät ole sallittuja tähän viestiin. Kirjaudu sisään!