Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Myyjäksi

Desucon on Sibeliustalossa, Lahdessa 16.-18.6.2023 järjestettävä animetapahtuma, jonka järjestää Kehittyvien conien Suomi ry.

Tapahtuman sisältö muodostuu luennoista, paneelikeskusteluista, työpajoista, esityksistä sekä muista aktiviteeteista. Kävijäkuntamme koostuu suurimmaksi osaksi 18–35-vuotiaista japanilaisen populaarikulttuurin harrastajista. Kävijöiden kiinnostuksenkohteiden joukosta löytyvät niin anime, manga, cosplay, japanilainen musiikki kuin japanin kielikin. 

Desuconissa vierailee vuosittain valtava määrä harrastajia. Yleisen viihtyvyyden vuoksi sisäänotettavien ihmisten määrää alettiin vuonna 2011 rajaamaan, ja tapahtumat myydäänkin johdonmukaisesti loppuun jo ennakkoon. Vanhojen tapahtumien kävijämääriä ja muita yksityiskohtia voi tutkia Historia-sivultamme. Kesälle 2023 myymme 2900 koko viikonlopun lippua. Kaikki tapahtumamme on rajattu täysi-ikäisille.

Ota yhteyttä

Tarjoamme kaupallisille toimijoille lukuisia yhteistyövaihtoehtoja, kuten myyntisalipaikkoja sekä mainoksia infotauluille, ohjelmalehteen että web-sivustolle. Lähetä meille sähköpostia, niin saat vastauksena tarkemmat tiedot erilaisista yhteistyömahdollisuuksista.

Jarno Louhelainen, sponsorivastaava
sponsorit@desucon.fi

Myyntipöytäsali