Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Sponsoriksi

Lahden Sibeliustalolla järjestettävä Desucon Frostbite on tulevan talven suurin vain täysi-ikäisille harrastajille tarkoitettu animetapahtuma Suomessa. Vuonna 2015 Desucon Frostbite järjestetään jo järjestyksessä neljättä kertaa tarkoituksenaan paikata talven conityhjiötä. Tapahtuma on jo kuusi kertaa peräkkäin kesällä järjestetyn Desuconin sisartapahtuma. Tapahtuman järjestää Kehittyvien conien Suomi ry.

Tapahtuman ohjelmatarjonnassa painotetaan ajankohtaisiin ja tuoreisiin anime- ja mangasarjoihin sekä niiden ilmiöihin ja taustoihin keskittyviä luentoja ja asiakeskeisiä paneelikeskusteluja tarkoituksena kattaa laajasti vanhempien anime- ja mangaharrastajien mielenkiinnon kohteet. Luento-ohjelman tueksi tarjolla on osallistavaa ohjelmaa eli esimerkiksi työpajoja ja yleisöä keskustelemaan innostavia keskustelupiirejä. Tapahtuman kohdeyleisönä ovat 18-vuotiaat ja sitä vanhemmat, tyypillisesti jo pidempään animea ja mangaa harrastaneet kävijät.

Helmikuussa 2014 järjestetty Desucon Frostbite oli ensimmäinen vain täysi-ikäisille suunnattu animetapahtuma Suomessa ja tapahtumaan myytiin yhteensä reilu 2200 lippua. Uskomme, että kävijämäärä kasvaa tästä, sillä K18-kokeilu sai kävijöiltä huomattavasti myönteistä palautetta ja lisäksi esimerkiksi tapahtuman kunniavieras, käsikirjoittaja Gen Urobuchi (tunnettu teoksista kuten Puella Magi Madoka Magica, Psycho-PassSaya no uta ja Fate/Zero) pystyttiin julkistamaan suurelle yleisölle hyvissä ajoin jo kesällä järjestetyssä Desuconissa. Optimin kävijäviihtyvyyden sekä -määrän taataksemme Desucon Frostbiteen myytävien lippujen määrä rajataan 2700 vieraaseen. Odotamme Frostbiten myyvän loppuun tänä vuonna. Ennakkomyynti on ollut vahvaa aikaisempina vuosina ja lipunmyyntiennätyksiä on rikottu tasaisesti eri tapahtumien myynnin alkaessa.

Ota yhteyttä

Tarjoamme kaupallisille toimijoille lukuisia yhteistyövaihtoehtoja, kuten myyntisalipaikkoja sekä mainoksia infotauluille, ohjelmalehteen että web-sivustolle.

Juuso Perolainen, sponsorivastaava
pertzaa@desucon.fi

Kaikkiin sähköposteihin vastataan. Jos vastausta ei kuulu viikon sisään, kannattaa lähettää viesti uudelleen ja mielellään jostain toisesta sähköpostiosoitteesta - on mahdollista, että se on eksynyt spämmikansioon tai muuten vain kadonnut matkalla.

Sangatsu Manga