Meidoihanuutta -haku on auki!

Kirjoittanut
Noredo

Heips kaikki, täällä puhuu Desuconin uusi meidovastaava Tessa! Jos nyt parilla sanalla itsestäni kertoisin, olen nuori tytteli Tampereen suunnilta ja olen vuosien varrella päässyt meidoilemaan jo useammin kuin kerran. Nyt kun ihana Luminesence jatkaa kohti uusia haasteita saan kokeilla siipiäni meidomammana~
Tätä conivuotta on vielä jäljellä jonkin verran, mutta alkaa olla  aika kääntää katsetta tulevaisuuteen, tarkemmin sanottuna ensi vuoden tammikuuhun jolloin on Desucon Frostbite. Kulisseissa tapahtuukin jo kaikenlaista jännää ja niin on tullut aika aloittaa ihanien meidojen ja butlerien metsästys Frostbiten meidokahvilaa varten.

Edit: Haku on auki 20.9 asti! Viimeinen hetki lähettää hakemus on 23:59, tämän jälkeen hakemuksia ei enään oteta vastaan.

Meidojen haku on tällä kertaa avoin, joten kuka vaan voi lähettää hakemuksen. Hakeminen tapahtuu perinteisesti sähköpostin välityksellä, eli kaikki innokkaat butlerit ja meidot voivat laittaa vapaamuotoiset hakemukset liitteineen osoitteeseen noredo@desucon.fiHakemuksen tulee sisältää seuraavat tiedot:

 

 • Nimi
 • Syntymäaika
 • Asuinpaikka
 • Puhelinnumero
 • Selkeä kokokuva itsestäsi
 • Mahdollisuus päästä meidokoulutukseen loppuvuodesta viikonloppuna Tampereelle
 • Mahdollisuus päästä toiseen meidokoulutukseen Sibeliustalolle perjantaina ennen Frostbiten alkamista
 • Miksi haluaisit meidokahvilaan töihin
 • Taito tai kokemus josta voi olla hyötyä työskennellessäsi meidona ( aikaisempi kokemus meidona olosta, asiakaspalvelutyöstä yms.)
 • Millainen on hyvä meido/butleri
 • Kerro vapaasti itsestäsi

 kuva meidokoulutuksesta
Kuva meidokoulutuksesta vuodelta 2013

 

Muutamia muutoksia ja hienosäätöjä meidokahvilaa varten on jo suunnitteilla, mutta kuulisin oikein mieluusti kaikenlaisia parannusehdotuksia mahdollisilta asiakkailta! (Jos haet meidoksi/butleriksi voit myös liittää mahdolliset parannusehdotukset hakemukseesi)

Kommentit

Anonyymi
Oisko vähintään yks tsundere-meido mitään? :D
Anonyymi
Oioi uusia meidoja~
Anonyymi
Olisiko mustat mekot vaihteeksi mitään?
Anonyymi
Miten ois cosplay-meidot? Joku Kaneki sinne tarjoilee!
Anonyymi
Mitä jos ei. Ei poikia meidomekoissa varsinkaan, jos kyseinen hahmo ei meidomekkoon pukeutuisi.
Anonyymi
Meinasin kyl ihan oikeis cosseis, kanelil ois sen anteiku-työasu, sebu ois omis vermeissään etc~
Anonyymi
Saako jokainen hakija jonkinlaisen varmistusviestin haun päätyttyä, että hakemus on tullut perille?
Hiyori
Hei!
Hakijoille ei tule erillistä viestiä siitä onko hakemus tullut perille vai ei. Jos omassa sähköpostissasi hakemus näkyy lähetetyt kansiossa ja osoite johon sen lähetit on oikea ja oikein kirjoitettu, on se takuu varmasti tullut perille.
Valintojen teko alkaa heti haun päättymisen jälkeen ja kaikille hakijoille ilmoitetaan alkuviikon aikana pääsivätkö he töihin kahvilaan vai eivät. Näin aikaa jää myös hakea vänkäriksi coniin jos meidon tai butlerin pestiin ei päässyt.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!