AMV-kisan tulokset

Kirjoittanut
ToriSohva

Desuconin AMV-kisa on jälleen käyty, tulokset paljastettu ja voittajat palkittu. Kisaan osallistuttiin 44 videolla, joista finaalissa nähtiin seuraavat 25 videota:

 

Paras kokonaisuus: Hold Tight (WhiteDex) Erinomainen video, jossa yhdistyvät selkeä ja kompakti tarina, mukaansatempaava tunnelma sekä teknisesti erittäin taidokas ja huolellinen editointi. Moitteeton video kaikilla osa-alueillaan.

Paras tarinankerronta: Pain to Come (Aurooranova) Video, jossa videomateriaalina käytetystä toimintakomediasta on saatu muovattua dramaattinen, synkkä ja voimakas tarina. Video on editoitu hyvin ja tarinaa on helppo seurata.

Paras tunnelmanluonti: Deal with God (littleSora) Toteutukseltaan moitteeton video selkeällä ja tunteella kerrotulla tarinalla, joka nostatti tuomariston tunteet pintaan vielä useammankin katselukerran jälkeen. Sujuvasti videoon upotetut puhutut repliikit vahvistivat entisestään videon tunnelmaa.

Paras tekninen toteutus: Like a phoenix (llapio) Erittäin sujuvasti etenevä video, jonka kruunaa taidokkaasti ja vaivaa karttamatta tehdyt maskit ja ääniraitaan täysin saumatta upotetut repliikit sarjasta. Video on tuomariston yksimielinen suosikki tekniseltä toteutukseltaan.

Kunniamaininta – paras rytmitys ja synkkaus: Barely Breathing (minwe) Taitavasti tehty tarinavideo, jonka editoinnissa on kiinnitetty erityistä huomiota videomateriaalin sovittamisessa ääniraidan tahtiin.

Kunniamaininta – paras huumorivideo: Saitamalta turpiin sain (RazQ) Hauska ja idearikas video, joka on teknisesti onnistunut ja helposti seurattava.

Yleisön suosikki: Pomppufiilis (Namipulla)

Onnea kaikille voittajille. Niille, jotka eivät päässeet hakemaan palkintoaan tapahtumassa, toimitetaan palkinnot postitse.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!